logo
20 June 2016

Hunting

Gepost in mijn outfits

Hunting, yellowbag app, korting app, kortingsapp, prijzen vergelijken, vergelijkingssite, kortingscode, handige apps, iphone apps, android apps, lumee iphone case, arnhem, fashionblogger, gesponsorde post, notificaties, start up, nike cortez sneakers, prijsdaling

Ze zeggen dat mannen van jagen houden. Maar ik geloof toch echt dat wij vrouwen er ook wat van kunnen. En dan doel ik eigenlijk op koopjesjagen.

Het is een sport: wachten tot een item in de sale komt, maar niet zo lang wachten dat je maat uitverkocht is. Maar ook: het hele internet afspeuren om zeker te weten dat de schoenen die je op het oog hebt nog nergens in de sale zijn.

Hunting, yellowbag app, korting app, kortingsapp, prijzen vergelijken, vergelijkingssite, kortingscode, handige apps, iphone apps, android apps, lumee iphone case, arnhem, fashionblogger, gesponsorde post, notificaties, start up, nike cortez sneakers, prijsdaling

De app Yellowbag speelt hierop in. Er zijn veel prijsvergelijkingssites en -apps, maar Yellowbag wacht niet totdat ik zelf (weer) ga vergelijken. Ik krijg van Yellowbag een notificatie wanneer een item dat ik heb opgeslagen daalt in prijs. Zo heb ik bijvoorbeeld Nike Cortez sneakers toegevoegd aan mijn Yellowbag. Die wil ik graag hebben, maar ik heb geen haast. En dus wacht ik tot deze sneakers in prijs verlaagd worden.

Ik heb Yellowbag ook getest met een duurder item – de Canon Powershot G7X-, omdat je op duurdere items juist meer kunt en wilt besparen. Ik kreeg gelijk de verschillende prijzen van verschillende webshops te zien.

Hunting, yellowbag app, korting app, kortingsapp, prijzen vergelijken, vergelijkingssite, kortingscode, handige apps, iphone apps, android apps, lumee iphone case, arnhem, fashionblogger, gesponsorde post, notificaties, start up, nike cortez sneakers, prijsdaling

Elk uur van de dag checkt de Yellowbag app of er een prijsdaling is. Alle items in alle Nederlandse webshops kun je laten monitoren. Omdat Yellowbag geen samenwerking of afspraak heeft met bepaalde webshops, zie je altijd de beste prijs.

Ook op een desktop computer kun je van Yellowbag gebruikmaken. Ik raad je echter aan om de app te downloaden, omdat je dan notificaties ontvangt. En dat is tenslotte waarom deze app zo handig is.

Hunting, yellowbag app, korting app, kortingsapp, prijzen vergelijken, vergelijkingssite, kortingscode, handige apps, iphone apps, android apps, lumee iphone case, arnhem, fashionblogger, gesponsorde post, notificaties, start up, nike cortez sneakers, prijsdaling

Ik word blij van apps die het leven een stuk makkelijker (en leuker!) maken en daar is Yellowbag er zeker één van. Download de app en je kunt zelf ervaren dat er uitstekend is nagedacht over design, gebruiksgemak en logica. Dat zijn voor mij drie belangrijke app criteria.

Ik ben benieuwd of jullie ook enthousiast zijn. Laat je me weten wat jij in je Yellowbag stopt?


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Marriëlle Frederiks.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties