logo
17 July 2016

Vlogging is a party #28 – Waar ik me voor schaam

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, waar ik me voor schaam, youtube, forteiland pampus, amsterdam, blijburg, strand ijburg, mooie fotolocatie, outfitfoto's maken, the harbour club, uit eten, nagelbijten, nagelbijten oplossing

Op de Instagram van Evelien zag ik twee weken geleden een mooie foto van forteiland Pampus. Omdat Bas en ik toch al plannen hadden richting Amsterdam te gaan, besloten we er naartoe te gaan. Althans, dat was het plan…

Een mooie fotolocatie

De locatie was het forteiland Pampus, maar we belandden uiteindelijk op Blijburg. Daar schreef ik al een uitgebreide blogpost over. Het is een mooie fotolocate, maar ook een beetje een gekke, mysterieuze plek.

The Harbour Club

Na de outfitfoto’s op Blijburg reden we door naar The Harbour Club: een restaurant dat daar vlakbij ligt. Ik ben er een hele tijd geleden twee keer geweest voor events en wilde er heel graag nog eens ‘voor de lol’ naartoe. Het is een prachtige locatie namelijk. Maar wel met een dure menukaart.

Praatbank

Verder beland ik in deze blog om 07:00 uur ‘s ochtends op de praatbank. Ik vertel waar ik me voor schaam en dat is best eng. Ik heb vaker over dit onderwerp geschreven, maar er zo open en bloot over vertellen is toch andere koek.

Heb je mijn vorige vlog nog niet gezien? Die kun je hier bekijken.

Tot slot: volg je me al op Snapchat? Mijn gebruikersnaam is fashionisaparty.

Fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties