logo
18 July 2016

Fortune cookies

Gepost in fashion

fortune cookies, zara, etsy, fortune cookies earrings, zara sale, rip off, anissa kermiche, camilla over the rainbow, gouden oorbellen, fashionblogger, fashion is a party, zara rip off

Zoals ik wel vaker op fashionblogs kom, kwam ik laatst op die van Camille Charrière.

Fortune cookies

Daar keek ik zomaar tegen de fortune cookies oorbellen van Anissa Kermiche aan. Wat een beauties! Ik ben een vrij slechte lezer op fashionblogs, dus dat onder de foto stond ‘Given that Zara has already managed to rip them off’ had ik niet eens gelezen.

Sale

Maar dat Zara inderdaad look alikes heeft gemaakt, ontdekte ik gauw genoeg toen ik een dag later een soort van per ongeluk (maar echt!) in de ZARA sale terecht kwam. Daar hingen ze: gouden fortune cookies. In de sale.

Etsy

Nou ja, de rest is geschiedenis. Mocht jij nou nooit per ongeluk in de ZARA sale belanden: op Etsy vind je vele sieraden in de vorm van gelukskoekjes. En ook als je geen geluk (meer) nodig hebt is rondkijken op Etsy natuurlijk nooit een straf.

Foto door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties