logo
15 July 2016

New beginnings

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashionblogger, republica moda, shopper, handtas, luz da lua, vintage, spijkerjack, denim jack, arnhem, van mij arnhem, winkel, preppy, gesponsorde post, loafersfashion is a party, fashionblogger, republica moda, shopper, handtas, luz da lua, vintage, spijkerjack, denim jack, arnhem, van mij arnhem, winkel, preppy, gesponsorde post, loafersfashion is a party, fashionblogger, republica moda, shopper, handtas, luz da lua, vintage, spijkerjack, denim jack, arnhem, van mij arnhem, winkel, preppy, gesponsorde post, loafersfashion is a party, fashionblogger, republica moda, shopper, handtas, luz da lua, vintage, spijkerjack, denim jack, arnhem, van mij arnhem, winkel, preppy, gesponsorde post, loafersfashion is a party, fashionblogger, republica moda, shopper, handtas, luz da lua, vintage, spijkerjack, denim jack, arnhem, van mij arnhem, winkel, preppy, gesponsorde post, loafers

We begonnen deze shoot aan de overkant van de straat, maar daar stroomde het al snel vol mensen.

The magic of new beginnings

…wat bleek? Er sloot een winkel na vijftien jaar haar deuren. Een “echte”, ouderwetse winkel. Zo één waar de eigenaresse elke dag zelf de klanten helpt aan producten die ze zelf heeft uitgezocht. Geen keten, geen lagen, geen massale inkoop. Nu ben ik helemaal niet het type dat (veel) in dit soort winkels komt, gebied de eerlijkheid mij te zeggen. Het was ook niet daarom dat dit afscheidsfeestje – dat ik voor mijn neus zag gebeuren – mij raakte. Wel omdat ik me probeerde in te leven in de vrouw die vijftien jaar haar ziel en zaligheid had gestopt in een winkel die zou ophouden te bestaan. Toevallig kwam ik een dag later op dezelfde locatie. Zonder hordes mensen dit keer, maar met een briefje op de deur. Ik kon het niet laten er even naartoe te lopen. ‘Trust the magic of new beginnings’ stond erop.

Preppy vintage

Deze outfit is voor mij een combinatie van preppy en vintage. Hoewel er niets bij zit dat daadwerkelijk vintage is, maar het gaat om het gevoel. De klassieke, nette ceintuur in combinatie met het nonchalante, iets te grote spijkerjack vind ik leuk. Het rokje met het spijkerjack vind ik sowieso een goede match: de één accentueert mijn taille, de ander houdt het geheel laidback.

Leren shopper

De tas komt uit de webshop Republica Moda. Deze shop ‘verzamelt exclusieve en een tikje eigenwijze tassen’. Die twee termen klinken mij prima in de oren. Ik had niet lang nodig om te ontdekken dat er een klein vakje zit aan de binnenkant van de tas, met daarin een spiegeltje dat precies in het vakje past. Zo kun je in een handomdraai een snelle touch up doen, zonder dat het iemand het heeft gemerkt (lees: zonder dat je eerst een half uur in een toilettas hoeft te graaien). Het merk van de tas is trouwens Luz Da Lua en deze leren shopper is er ook in wit, rood en zwart.


– Dit is een gesponsorde post-

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties