logo
19 August 2016

Fancy drink

Gepost in mijn outfits

Fancy drinkcampari, fashionblogger, arnhem, outfitpost, midi rok, midirok, gele rok, bootschoen, sperry, fashion blog, zonnebril, zara, mango, retro, statement oorbellen, zomeroutfit, terras, preppy, polocampari, fashionblogger, arnhem, outfitpost, midi rok, midirok, gele rok, bootschoen, sperry, fashion blog, zonnebril, zara, mango, retro, statement oorbellen, zomeroutfit, terras, preppy, polocampari, fashionblogger, arnhem, outfitpost, midi rok, midirok, gele rok, bootschoen, sperry, fashion blog, zonnebril, zara, mango, retro, statement oorbellen, zomeroutfit, terras, preppy, polocampari, fashionblogger, arnhem, outfitpost, midi rok, midirok, gele rok, bootschoen, sperry, fashion blog, zonnebril, zara, mango, retro, statement oorbellen, zomeroutfit, terras, preppy, polocampari, fashionblogger, arnhem, outfitpost, midi rok, midirok, gele rok, bootschoen, sperry, fashion blog, zonnebril, zara, mango, retro, statement oorbellen, zomeroutfit, terras, preppy, polo

De zomer gaat zo snel. De ene na de andere kerstnajaarscollectie plopt mijn mailbox binnen. Dat vind ik heel leuk, maar aan de andere kant schreeuwt mijn lichaam: ‘staaahp it’.

Paraplu

Ik bedoel: ik heb nog niet één keer gebarbecued. Nog geen spontaan picknickje in het park meegemaakt. En vaker de paraplu bij me gehad dan de zonnebril. Gelukkig staan ons, als het goed is, nu tropische temperaturen te wachten.

Fotogeniek drankje

‘Doe maar een drankje dat fotogeniek is’, zei ik tegen de ober. Dat heb ik geweten. Campari. Niet te drinken joh: ik vond het net hoestdrank. Nu ben ik ook geen liefhebber, want ik drink alleen alcohol op Oudejaarsavond.

Bootschoen

Ik ben al jaren fan van Sperry. Een bootschoen van dit merk stond al net zo lang op de verlanglijst. Deze zomer heb ik ze eindelijk. Opengewerkt en wel, wat ze net even iets minder preppy maakt. Ik koos voor lichtgrijs, want ook dat geeft me minder zeilassociaties (ik kamp met een klein trauma immers…). Dus wil je eens wat anders dan een sneaker, ballerina of sandaaltje? Een bootschoen it is. En dit is je kans, want veel modellen zijn in de sale.

Ik draag:

MANGO polo (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend gele midi rok (hier kun je een look alike vinden)
Sperry Authentic Original Haven Boat Shoe (kun je hier vinden)
H&M Statement oorbellen (hier kun je look alikes vinden)
ZARA retro zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties