logo
3 August 2016

Rituals The Ritual of Karma

Gepost in beauty

rituals cosmetics, rituals geurstokjes, rituals arnhem, rituals ketelstraat, fashionblogger, beautyblogger, rituals the ritual of karma, rituals limited edition, rituals shimmer bodycrème, rituals bed & body mist, hindoeïsme

Ik heb veel respect voor hoe Rituals zich ontwikkeld heeft de afgelopen jaren. Als je als merk tegenwoordig winkels kunt openen in plaats van sluiten vind ik dat sowieso al een prestatie. In een artikel van begin dit jaar staat dat Rituals wereldwijd gemiddeld twee winkels per week opent! Daar mogen we in Nederland trots op zijn. Toch?

Ketelstraat

Afgelopen februari werd de tweede Rituals winkel in Arnhem centrum geopend, aan de Ketelstraat. Ik kom niet zo vaak meer in het centrum, dus een paar weken geleden bezocht ik de winkel pas voor het eerst. Er hangt een echte Rituals sfeer, een eigen identiteit. Ik denk dat dat een belangrijk deel van het succes van het merk is: de beleving en eigenheid.

The Ritual of Karma

Ik heb een zwak voor limited edition collecties. Zeker als de verpakking wit met turquoise en rosé is. Laat Rituals dat nu heel goed begrepen hebben: hun limited edition The Ritual of Karma collectie heeft deze kleuren gekregen. De geur die bij de collectie hoort bestaat uit ingrediënten als witte lotus en bergamot. De naam van de collectie is geïnspireerd door het hindoeïsme: doe goed, dan komen goede dingen vanzelf.

rituals cosmetics, rituals geurstokjes, rituals arnhem, rituals ketelstraat, fashionblogger, beautyblogger, rituals the ritual of karma, rituals limited edition, rituals shimmer bodycrème, rituals bed & body mist, hindoeïsme

Van geurstokjes tot shimmer bodycrème

Als je wilt, kun je jezelf én je huis compleet in de Rituals The Ritual of Karma geur hullen. In de collectie vind je namelijk doucheolie, doucheschuim, (héél subtiele) shimmer bodycrème, suikerscrub, bed & body mist, een geurkaars en geurstokjes. Ik vind het erg fijn dat de bed & body mist geen alcohol bevat, waardoor hij de huid niet uitdroogt. De geur van deze spray blijft niet hangen zoals een eau de toilette of parfum, maar dat geeft je wel een soort excuus om de hele dag door te sprayen. In de zomer voelt dit heerlijk fris.

rituals cosmetics, rituals geurstokjes, rituals arnhem, rituals ketelstraat, fashionblogger, beautyblogger, rituals the ritual of karma, rituals limited edition, rituals shimmer bodycrème, rituals bed & body mist, hindoeïsme

Mijn favoriet

De geurstokjes zijn mijn favoriete product uit de collectie. Ik heb al veel geurstokjes geprobeerd, maar ze komen nooit in de buurt bij die van Rituals. Eerlijk is eerlijk: mijn alternatieven waren meestal ook goedkoper. Het advies is in ieder geval om de fijne The Ritual of Karma geurstokjes te bemachtigen voordat deze limited edition de winkels uitgevlogen is.

rituals cosmetics, rituals geurstokjes, rituals arnhem, rituals ketelstraat, fashionblogger, beautyblogger, rituals the ritual of karma, rituals limited edition, rituals shimmer bodycrème, rituals bed & body mist, hindoeïsme

Je koopt de Rituals The Ritual of Karma collectie bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties