logo
14 August 2016

Vlogging is a party #33 – Terug op de Clipper

Gepost in video

clipper, boot, ijmuiden, haarlem, vanharen, vanharen schoenen, vanharen hoofdkantoor, bullboxer, showroom, jopenthee, fashionblogger, beautyblogger, arnhem, vlogging is a party, cupcakes, vlog, video, op reis, tongpiercing, mevrouw miauw, bloggers uit arnhem, outfitfoto's maken, zumba, stan&co arnhem, stan & co arnhem, uiteten arnhem

In deze vlog zie je dat ik terug ga op de Clipper: de boot waar ik mee op reis zou gaan. Dat liep anders. Bekijk voor meer info de vlog van vorige week, als je die nog niet gezien hebt.

Gedag zeggen

Het was gek om een week later weer op de boot te zijn waar in korte tijd veel gebeurd was. Voor mijn gevoel was het al zoveel langer geleden dan een week! Gelukkig kon ik een aantal “medereizigers” nog even gedag zeggen. Dat had ik namelijk een week eerder niet gedaan: ik vertrok vroeg in de ochtend, toen nog bijna iedereen sliep. Daarnaast was ik blij om weer herenigd te zijn met mijn camera. Die had ik in alle chaos namelijk aan boord laten liggen.

Rondje Waalwijk

Twee dagen later deed ik een klein rondje Waalwijk: ik ging op bezoek bij het hoofdkantoor van vanHaren en Bullboxer. Waalwijk is van origine een schoenenstad, daarom zijn er nog steeds veel schoenenbedrijven gevestigd. Ik mocht bij vanHaren een kijkje nemen in de monsterkamer en bij Bullboxer in de showrooms. Kamers vol met nieuwe schoenen, daar word ik blij van! Ik liet jullie bij vanHaren een aantal toffe schoenen zien voor het nieuwe seizoen die net in de winkels liggen of binnenkort verkrijgbaar zijn.

Afscheid

En dan nam ik ook nog afscheid van iets waar ik best een beetje aan gehecht was. Laat ik maar niet verklappen wat, want dan maak ik het wel erg voorspelbaar voor jullie.

Veel kijkplezier, vergeet je niet te abonneren en een fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties