logo
27 August 2016

The sweetest

Gepost in mijn outfits

The sweetestijsjesweer, arnhem, ijscokar, fahsionblogger, vintage jurkje, bloemenprint, mi moneda la roca, very cherry, zonnebril, quay australia, cos, rugpijn, bureaustoel, hoogzomer, warm weerijsjesweer, arnhem, ijscokar, fahsionblogger, vintage jurkje, bloemenprint, mi moneda la roca, very cherry, zonnebril, quay australia, cos, rugpijn, bureaustoel, hoogzomer, warm weerijsjesweer, arnhem, ijscokar, fahsionblogger, vintage jurkje, bloemenprint, mi moneda la roca, very cherry, zonnebril, quay australia, cos, rugpijn, bureaustoel, hoogzomer, warm weerijsjesweer, arnhem, ijscokar, fahsionblogger, vintage jurkje, bloemenprint, mi moneda la roca, very cherry, zonnebril, quay australia, cos, rugpijn, bureaustoel, hoogzomer, warm weerijsjesweer, arnhem, ijscokar, fahsionblogger, vintage jurkje, bloemenprint, mi moneda la roca, very cherry, zonnebril, quay australia, cos, rugpijn, bureaustoel, hoogzomer, warm weer

De mussen vallen van het dak terwijl ik dit schrijf. Beter ijsjesweer bestaat niet.

Vintage jurkje

Dit vintage jurkje droeg ik vorig jaar in deze post, wat nog steeds een favoriete outfitpost van me is. Zo goed als mijn haar daar zat, gaat het waarschijnlijk nooit meer zitten. En op Stan Smith’s ben ik ook nog steeds niet uitgekeken.

Capriolen

Allemaal leuk en aardig, zo’n ijscokarshoot. Maar jullie zien dus mooi niet wat voor capriolen we uitgehaald hebben om deze foto’s te maken. Het was namelijk ontzettend druk rondom dit busje. Wij hebben steeds gewacht totdat de opkomst nul was, waarna we precies één foto konden maken totdat de volgende klant zich meldde. En dat dus heel erg vaak achter elkaar. Ach… eind goed, al goed. Want ik ging naar huis met zomerse foto’s én een lekker ijsje in mijn maag.

Bureaustoel

Hoogzomer, ijsjesweer… toch wat minder leuk als je ziek op bed ligt. Dat gebeurde mij de tweede helft van deze week. Ik heb nog veel rugpijn en nee, ik weet ook niet hoe ik daaraan kom. Wel weet ik dat het dé stok achter de deur is om nou eindelijk eens een bureaustoel te kopen. Want op onze houten stoeltjes houd ik het nu niet uit. Helaas vind ik alles wat ik kan vinden of te lelijk of te duur. Of het is niet meer verkrijgbaar. Ik geloof dat ik echt een gat in de markt heb ontdekt. Maar los daarvan: heb je bureaustoeltips voor me? Dan hoor ik die graag!

Ik draag:

Verry Cherry vintage jurkje met bloemenprint (hier kun je vintage jurken vinden)
COS rode sandalen met hak (hier kun je look alikes vinden)
Mi Moneda La Roca ketting (kun je hier vinden)
Quay x Chrisspy Gemini Rose Gold zonnebril (hier kun je Quay Australia vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Marriëlle Frederiks.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties