logo
25 September 2016

Foldable Bluetooth Keyboard

Gepost in overig

foldable bluetooth keyboard, fashionblogger, tech, gadget, hotel, tablet, smartphone, iphone, iphone 7, smartphonehoesjes.nl, geheugenkaart, gesponsorde post, bluetooth, oplaadbaar toetsenbord

Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord: een foldable bluetooth keyboard…

Foldable Bluetooth Keyboard

…maar dat kan aan mij liggen. Als ik Google, blijkt er nogal een markt te zijn namelijk. Hoe dan ook, ik wil al een tijdje graag een lichte, kleine ‘on the go’ laptop. Naast mijn grote, zware laptop, waarvan de accu kapot is. Een extra laptop kopen vind ik nogal wat, dus ik ben nog niet zover. Mijn nieuwe foldable bluetooth keyboard vind ik een mooie tussenstap.

Hoe werkt het precies? 

Via bluebooth, dat lijkt me geen verrassing. Je zet de bluetooth op het keyboard aan door de knoppen Fn + C in te drukken. Zorg dat het keyboard eerst opgeladen is (dat kan heel gemakkelijk via een USB-kabel), anders werkt bluetooth niet. Logisch ?.

foldable bluetooth keyboard, fashionblogger, tech, gadget, hotel, tablet, smartphone, iphone, iphone 7, smartphonehoesjes.nl, geheugenkaart, gesponsorde post, bluetooth, oplaadbaar toetsenbord

Minihandjes

Het toetsenbord is uiteraard klein en compact. In dit geval ben ik blij dat ik echte minihandjes heb, haha! Ik maak met dit toetsenbord van mijn lekker grote smartphone een soort tablet.

Smartphonehoesjes.nl

Je kunt het foldable bluetooth keyboard kopen bij Smartphonehoesjes.nl. Hij is er in zilver en goud. Bij smartphonehoesjes.nl vind je uiteraard hoesjes (ook een iPhone 7 Plus hoesje!) en daarnaast producten zoals dus dit keyboard of een geheugenkaart.

– Deze post is tot stand gekomen samen met Smartphonehoesjes.nl –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties