logo
7 September 2016

MAC It’s A Strike Perfect Score Lipstick & Bowlarama Eye Shadow

Gepost in beauty

MAC It's A Strike, MAC limited edition, fashionblogger, beautyblogger, fashion is a party, rode lipstick, matte lipstick, mac perfect score, mac bowlarama, mac eye shadow, herfst, groene oogschaduw, bowlen, douglas, mac webshop, mac it's a strike swatches, mac it's a strike review

Van trollen naar bowlen. Doen we gewoon.

MAC It’s A Strike

…want de nieuwste limited edition collectie van MAC heet It’s A Strike. Met hierin producten die volgens MAC ‘will have everyone begging to join your league’.

Perfect Score Lipstick

Ik heb een lipstick en een oogschaduw uit de collectie. De lipstick heet Perfect Score. Donkerrood van kleur met een matte finish. Ik heb al vaak geschreven dat ik de matte finish van MAC niet echt mat vind, dus zal ik daar nu maar mee ophouden? Verder vind ik Perfect Score chic en mooi, maar vernieuwend? Not really. Heel longlasting is de lipstick ook niet: even bijwerken na een maaltijd is geen slecht idee. Toch vind ik het geweldig om ‘m te dragen. Hij is fierce.

MAC It's A Strike, MAC limited edition, fashionblogger, beautyblogger, fashion is a party, rode lipstick, matte lipstick, mac perfect score, mac bowlarama, mac eye shadow, herfst, groene oogschaduw, bowlen, douglas, mac webshop, mac it's a strike swatches, mac it's a strike review

Bowlarama Eye Shadow

Felgroene oogschaduw gecombineerd met rode lipstick deed mij gelijk aan appels denken. Ligt dat aan mij? Bowlarama is goed gepigmenteerd en bevat volop shimmer. In deze ooglook heb ik ‘m gecombineerd met andere, donkerdere oogschaduws voor meer diepte. Het felle groen is een subtiel onderdeel van mijn ooglook geworden. Een look die me uiteindelijk niet meer aan appels, maar aan de herfst deed denken.

MAC It's A Strike, MAC limited edition, fashionblogger, beautyblogger, fashion is a party, rode lipstick, matte lipstick, mac perfect score, mac bowlarama, mac eye shadow, herfst, groene oogschaduw, bowlen, douglas, mac webshop, mac it's a strike swatches, mac it's a strike review

Wat vind jij van MAC It’s A Strike? Naast deze twee producten vind je nog veel meer producten in de collectie. Het merendeel daarvan is nog te koop in de webshop van MAC.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties