logo
24 September 2016

Palladium Pallarue

Gepost in mijn outfits

Palladium sneakers, palladium pallarue, fashionblogger, graaf otto arnhem, verse muntthee, quay australia, vlogcamera, witte sneakers, video opnemen youtube, zonnebril, witte blouse, mi moneda, mi moneda la roca, weekend, the bodyguardPalladium sneakers, palladium pallarue, fashionblogger, graaf otto arnhem, verse muntthee, quay australia, vlogcamera, witte sneakers, video opnemen youtube, zonnebril, witte blouse, mi moneda, mi moneda la roca, weekend, the bodyguardPalladium sneakers, palladium pallarue, fashionblogger, graaf otto arnhem, verse muntthee, quay australia, vlogcamera, witte sneakers, video opnemen youtube, zonnebril, witte blouse, mi moneda, mi moneda la roca, weekend, the bodyguard

Gisteren realiseerde ik me pas echt dat het al herfst is. Dat wist ik natuurlijk wel, maar het was nog niet echt tot me doorgedrongen. Want: hoe dan?!

Video’s opnemen

Vandaag ga ik weer één of twee nieuwe video’s opnemen met Yara. Yay! Wat vonden jullie van mijn Opgemaakt video? Ik was vergeten er een muziekje onder te zetten, maar Yara zei dat ze een muziekje juist irritant vindt als iemand praat in een video. Ik ben benieuwd naar jullie mening!

The Bodyguard

Vanavond ga ik naar The Bodyguard. Heb je die musical al gezien? Voor mijn gevoel is het echt héél lang geleden dat ik naar een musical ging. Als kind vond ik musicals fantastisch, maar nadat ik er een paar zag waar ik half bij in slaap viel, raakte ik afgeknapt. Musicals zijn de laatste jaren zoveel commerciëler geworden, lijkt het. Het gaat voor het grootste deel om hoofdrolspelers met marktwaarde. Logisch dat het zo werkt, maar de kwaliteit wordt er niet altijd beter op.

Palladium Pallarue

Deze sneakers zijn het Pallarue model van Palladium. Ik vind ze super leuk! Net iets vrouwelijker dan het klassieke Palladium model. En witte sneakers zijn voor mij sowieso een gevalletje ‘altijd goed’. Palladium Pallarue sneakers zijn er overigens ook in blauw en een laag model.

Ik draag:

New Yorker witte blouse (hier kun je een look alike vinden)
H&M jeans (hier kun je een look alike vinden)
Palladium Pallarue sneakers (hier kun je Palladium vinden)
Quay Australia Chrisspy Gemini zonnebril (kun je hier vinden)
Mi Moneda La Roca armband (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Marriëlle Frederiks.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties