logo
12 September 2016

Sisley L’Orchidée Highlighter Blush

Gepost in beauty

sisley, sisley l'orchidée, sisley l'orchidée highlighter blush, high end, luxe product, luxe beautyproduct, high end merk, high end blush, high end highlighter, bronzer, fashionblogger, beautyblogger, marmerprint, natuurlijke blush, douglas, sisley cosmetics

Maak kennis met één van de mooiste producten uit mijn make-upcollectie: de Sisley L’Orchidée Highlighter Blush. Om in te lijsten!

Sisley L’Orchidée Rose

Deze highlighter blush is er in twee kleuren: Sisley L’Orchidée (die heb ik) en Sisley L’Orchidée Rose. Die laatste is wat rozer.

Orchideepatroon

Het orchideepatroon is -gelukkig!- geen overspray. Het is een prachtig patroon, die de blush echt een luxe uitstraling geeft.

sisley, sisley l'orchidée, sisley l'orchidée highlighter blush, high end, luxe product, luxe beautyproduct, high end merk, high end blush, high end highlighter, bronzer, fashionblogger, beautyblogger, marmerprint, natuurlijke blush, douglas, sisley cosmetics

Highlighter en blush in één

De naam zegt het al: Sisley L’Orchidée Highlighter Blush is een blush en een higlighter in één. Ik lees dat je ‘m zelfs kunt gebruiken als bronzer. In de praktijk vind ik het toch vooral een blush met een mooie glow. De highlighter en bronzer zijn alleen apart te gebruiken als je een klein kwastje gebruikt. Gebruik je een blush kwast, dan mengen ze automatisch met elkaar.

sisley, sisley l'orchidée, sisley l'orchidée highlighter blush, high end, luxe product, luxe beautyproduct, high end merk, high end blush, high end highlighter, bronzer, fashionblogger, beautyblogger, marmerprint, natuurlijke blush, douglas, sisley cosmetics

Peachy

De tint kan ik het beste omschrijven als ‘peachy’ en oogt heel natuurlijk. De blush is niet super gepigmenteerd en dat vind ik positief. Je kunt ‘m gemakkelijk opbouwen namelijk en zo kiezen voor een subtieler of intenser resultaat.

sisley, sisley l'orchidée, sisley l'orchidée highlighter blush, high end, luxe product, luxe beautyproduct, high end merk, high end blush, high end highlighter, bronzer, fashionblogger, beautyblogger, marmerprint, natuurlijke blush, douglas, sisley cosmetics

Sisley is een high end merk waar een flink prijskaartje aan hangt. Krijg je de kans om L’Orchidée te bemachtigen? Dan heb je er ongetwijfeld veel plezier van.

Je koopt Sisley L’Orchidée Highlighter Blush bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties