logo
31 October 2016

Let’s bootcut

Gepost in mijn outfits

bootcut, bootcut jeans, fashionblogger, scarfz.nl, gesponsorde post, kortingscode, kleding, ceintuur, gouden oorbellen, arnhem, hakken, sjaal, sjaals, deken, geruite sjaal, one size fits all, outfitpostbootcut, bootcut jeans, fashionblogger, scarfz.nl, gesponsorde post, kortingscode, kleding, ceintuur, gouden oorbellen, arnhem, hakken, sjaal, sjaals, deken, geruite sjaal, one size fits all, outfitpostbootcut, bootcut jeans, fashionblogger, scarfz.nl, gesponsorde post, kortingscode, kleding, ceintuur, gouden oorbellen, arnhem, hakken, sjaal, sjaals, deken, geruite sjaal, one size fits all, outfitpostbootcut, bootcut jeans, fashionblogger, scarfz.nl, gesponsorde post, kortingscode, kleding, ceintuur, gouden oorbellen, arnhem, hakken, sjaal, sjaals, deken, geruite sjaal, one size fits all, outfitpostbootcut, bootcut jeans, fashionblogger, scarfz.nl, gesponsorde post, kortingscode, kleding, ceintuur, gouden oorbellen, arnhem, hakken, sjaal, sjaals, deken, geruite sjaal, one size fits all, outfitpost

Het was alweer tijden geleden dat ik een bootcut jeans droeg. Hoog tijd om daar verandering te brengen.

Khaki vest

Ik combineer mijn bootcut jeans hier met een khaki vest van Scarfz. Die kun je nog herkennen uit deze vlog. Wat een heerlijk zacht ding is het, hij draagt echt als een deken. Het vest is er in één maat, die S t/m L kan vervangen. Meestal gaat ‘one size fits all’ in de praktijk niet op, maar ik geloof dat dit vest qua maat echt behoorlijk flexibel is.

Scarfz

Bij Scarfz.nl vind je uiteraard in eerste instantie sjaals. Misschien kun je je deze outfitpost van vorig jaar nog herinneren? Daar draag ik een zwart/witte, geruite sjaal van Scarfz, waar ik nog steeds blij mee ben. Inmiddels verkoopt Scarfz.nl, naast accessoires, ook steeds meer kleding. Bijvoorbeeld jurkjes, vesten en tops.

Korting

Om dat te vieren, mag ik jullie 15% korting geven op alle kleding van Scarfz.nl! De korting wordt automatisch verrekend als je de kortingscode ‘FASHION16’ gebruikt. Deze code is exclusief geldig voor lezers van Fashion is a party. Klik hier om gelijk te shoppen.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties