logo
21 October 2016

De Shoe TAG

Gepost in fashion

de shoe tag, birkenstocks, overknee laarzen, balmain x h&m, louboutin, comfortabele schoenen, sneakers, kortingscode.nl, bonprix, schoenentrends 2016, enkellaarzen, adidas stan smith, h&m paris show collection, gladiatorsandalen, ugg australia, hakken, platte schoenen, anna nooshin, fashion blogger, fashion is a party

Vorige week zag ik op Twitter de Shoe TAG voorbij komen. Die leek me gelijk leuk om in te vullen, omdat ik echt een schoenenmeisje ben. De vragen zijn bedacht door Anna Nooshin. Je kunt hier de video bekijken waarin zij de Shoe TAG doet.


1. Omschrijf de ideale schoen in drie woorden

Bijzonder. Kleurrijk. Comfortabel.

De afgelopen jaren ben ik comfort steeds meer gaan waarderen. De tijden waarin ik mezelf kwelde met oncomfortabele schoenen zijn zo goed als voorbij. Verder houd ik van bijzondere schoenen, die eyecatchy zijn. Schoenen die de massa maar niets vindt, kan ik vaak wel waarderen. Als derde woord kies ik voor kleurrijk. Het merendeel van mijn schoenen is zwart, maar als ik zou moeten kiezen tussen nooit meer zwarte of nooit meer gekleurde schoenen dragen, dan geloof ik dat ik toch voor nooit meer zwart ga.

2. Wat is de musthave schoen voor de komende maanden?

Ik ben geen fan van het woord ‘musthave’, omdat het woord ‘moeten’ erin zit. Maar vooruit: een velvet enkellaars of een fringed loafer enkellaars.

3. Geweldig om te hebben, maar totaal niet draagbaar.

Louboutins. Ik wil ze zo graag hebben, maar zou ze waarschijnlijk nooit aandoen. Op zulke dure schoenen durf je toch niet te lopen? Bovendien weet ik van horen zeggen dat ze verschrikkelijk zitten.

4. De schoen waarvan ik niet kan wachten om ‘m te dragen.

UGG’s. En dan vooral deze leuke. Ik heb er de afgelopen weken al een paar keer verlekkerd naar gekeken, maar wacht toch nog even tot het écht koud wordt.

5. De ultieme miskoop.

Regenlaarzen van Hunter. Ik vind ze zo leuk, maar in de praktijk doe ik regenlaarzen gewoon liever niet aan. Het woord ‘regen’ wil ik ontkennen.

6. Wat is de beste enkellaars voor het komende seizoen?

Een zwarte enkellaars is de beste enkellaars voor élk seizoen, want mega praktisch. Maar voor een minder saai antwoord verwijs ik je graag terug naar vraag twee.

7. In welke schoenen zien mannen mij het liefst?

Vind je het heel erg dat ik dit een man nooit vraag? Maar ik weet van Bas dat hij mij het liefst op hakken ziet.

de shoe tag, birkenstocks, overknee laarzen, balmain x h&m, louboutin, comfortabele schoenen, sneakers, kortingscode.nl, bonprix, schoenentrends 2016, enkellaarzen, adidas stan smith, h&m paris show collection, gladiatorsandalen, ugg australia, hakken, platte schoenen, anna nooshin, fashion blogger, fashion is a party

8. Over welke schoen krijg je de meeste opmerkingen?

Toevallig kreeg ik heel veel opmerkingen over de rode overknee laarzen die ik vandaag aan had. Positieve opmerkingen gelukkig.

9. Welke schoen is heel leuk bij anderen, maar niet bij mij?

Gladiatorsandalen. Ik wil heel graag van wel, maar ik ben toch bang dat ik daar niet de benen voor heb.

10. Eén paar voor de rest van je leven.

Niet te doen, deze vraag. Doe dan maar adidas Stan Smith’s. Die vind ik over honderd jaar waarschijnlijk nog steeds leuk.

11. Het duurste paar wat ik ooit heb gekocht.

Ik denk dat dat de overknee laarzen van Balmain x H&M zijn. Liever koop ik schoenen met korting. Wie niet?!

12. Hakken of plat?

Plat. Met pijn in mijn hart, want ik houd ontieglijk veel van hakken. Maar aangezien ik bij vraag één de ideale schoen omschreef met ‘comfortabel’, moet ik wel een beetje consequent zijn.

13. Welke schoenen zou ik meenemen naar een onbewoond eiland?

Is het een warm eiland? Vind ik nogal bepalend. Zo ja, dan mijn Birkenstocks.

de shoe tag, birkenstocks, overknee laarzen, balmain x h&m, louboutin, comfortabele schoenen, sneakers, kortingscode.nl, bonprix, schoenentrends 2016, enkellaarzen, adidas stan smith, h&m paris show collection, gladiatorsandalen, ugg australia, hakken, platte schoenen, anna nooshin, fashion blogger, fashion is a party

14. Met welke schoen komt iedereen weg?

Sneakers.

15. Welke schoen heeft het meest bijzondere verhaal?

Ik kies de schoenen waar ik de meeste moeite voor heb gedaan. Dat zijn mijn bruine H&M Paris Show Collection laarzen. Daar heb ik echt te veel uren voor op eBay rondgebracht. De Senso enkellaarzen die ik jaren geleden van Bas voor mijn verjaardag kreeg, koester ik ook nog steeds.


– Deze post is tot stand gekomen samen met kortingscode.nl –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties