logo
8 October 2016

MAC Selena Como La Flor lipstick en No Me Queda Mas eye shadow

Gepost in beauty

mac selena mac limited edition, mac selena, rode lipstick, mac amplified, mac como la flor, mac no me quada mas, selena quintanilla, maxicaans, make-up, fashionblogger, beautyblogger, paarse verpakking, mac oogschaduw, mac lipstick, kersenrode lipstick, bruine oogschaduw

Toen ik ‘Selena’ las, moest ik eerlijk gezegd in eerste instantie denken aan Selena Gomez. Maar nee: MAC heeft haar nieuwste collectie opgedragen aan Selena Quintanilla.

MAC Selena

Met wie? Met Selena Quintanilla dus, een Amerikaans-Mexicaanse zangeres. Ze overleed in 1995. Toen zat ik nog in de luiers (denk ik), dus wellicht dat ik haar daarom niet ken. Wat ik begrijp is dat Selena veel impact heeft gehad op de Latijns-Amerikaanse (beauty)cultuur. Kijk, daar is de link met MAC gelegd!

Paars

De verpakkingen zijn allemaal paars, paars en nog meer paars. Ik vind het heerlijk! Al vaker schreef ik het: als MAC producten een ander “outfitje” hebben, heb ik daar altijd een zwak voor.

Como la flor lipstick

De lipstick die ik heb uit deze collectie heet Como la flor (‘Zoals de bloem’) en is vernoemd naar één van Selena’s nummers. Het is een kersenrode lipstick met een Amplified finish. Ik vind het een hele mooie tint! Helaas vind ik de houdbaarheid niet zo goed. Dat heeft waarschijnlijk met de romige textuur te maken. Het voordeel van die textuur is dat hij de lippen niet uitdroogt.

mac selena mac limited edition, mac selena, rode lipstick, mac amplified, mac como la flor, mac no me quada mas, selena quintanilla, maxicaans, make-up, fashionblogger, beautyblogger, paarse verpakking, mac oogschaduw, mac lipstick, kersenrode lipstick, bruine oogschaduw

No Me Queda Mas

De oogschaduw is een stuk minder exotisch dan haar naam doet vermoeden: mat bruin. Dat bedoel ik niet negatief, want ik ben heel blij met deze oogschaduw. Hij is heel draagbaar voor alledag. De textuur is fijn en de pigmentatie goed. Op de huid vind ik No Me Queda Mas een tint donkerder dan hij in de verpakking lijkt.

mac selena mac limited edition, mac selena, rode lipstick, mac amplified, mac como la flor, mac no me quada mas, selena quintanilla, maxicaans, make-up, fashionblogger, beautyblogger, paarse verpakking, mac oogschaduw, mac lipstick, kersenrode lipstick, bruine oogschaduw

De combinatie

Op de look hieronder draag ik de oogschaduw in combinatie met de lipstick. Ook heb ik een subtiele eyeliner toegevoegd, om mijn ogen wat meer definitie te geven. Ik vind het warme bruin erg mooi samen met het knallende rood. Top voor de herfst!

mac selena mac limited edition, mac selena, rode lipstick, mac amplified, mac como la flor, mac no me quada mas, selena quintanilla, maxicaans, make-up, fashionblogger, beautyblogger, paarse verpakking, mac oogschaduw, mac lipstick, kersenrode lipstick, bruine oogschaduw

Er zitten nog veel meer producten in de MAC Selena collectie! Twee van de drie lipsticks zijn op de webshop al uitverkocht, maar Como la flor is – op het moment dat ik dit typ – nog verkrijgbaar. De MAC Selena collectie is limited edition, dus ben er snel bij. Je vindt de collectie bij MAC verkooppunten en in de MAC webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties