logo
19 October 2016

Less is more

Gepost in mijn outfits

less is more, loafers, vanharen, lakloafers, instappers, fashionblogger, love at first bite, cupcakes4ever, cupcakes arnhem, maybelline fit me matte & poreless foundation, nars radiant creamy concealer, joëlle romita, hntm, hoeveel foundation aanbrengen, concealer, foundation, foundation deppen, poederloeder, roze blouse, mom jeans, video opnemen, maybelline youtube-kanaalless is more, loafers, vanharen, lakloafers, instappers, fashionblogger, love at first bite, cupcakes4ever, cupcakes arnhem, maybelline fit me matte & poreless foundation, nars radiant creamy concealer, joëlle romita, hntm, hoeveel foundation aanbrengen, concealer, foundation, foundation deppen, poederloeder, roze blouse, mom jeans, video opnemen, maybelline youtube-kanaalless is more, loafers, vanharen, lakloafers, instappers, fashionblogger, love at first bite, cupcakes4ever, cupcakes arnhem, maybelline fit me matte & poreless foundation, nars radiant creamy concealer, joëlle romita, hntm, hoeveel foundation aanbrengen, concealer, foundation, foundation deppen, poederloeder, roze blouse, mom jeans, video opnemen, maybelline youtube-kanaalless is more, loafers, vanharen, lakloafers, instappers, fashionblogger, love at first bite, cupcakes4ever, cupcakes arnhem, maybelline fit me matte & poreless foundation, nars radiant creamy concealer, joëlle romita, hntm, hoeveel foundation aanbrengen, concealer, foundation, foundation deppen, poederloeder, roze blouse, mom jeans, video opnemen, maybelline youtube-kanaalless is more, loafers, vanharen, lakloafers, instappers, fashionblogger, love at first bite, cupcakes4ever, cupcakes arnhem, maybelline fit me matte & poreless foundation, nars radiant creamy concealer, joëlle romita, hntm, hoeveel foundation aanbrengen, concealer, foundation, foundation deppen, poederloeder, roze blouse, mom jeans, video opnemen, maybelline youtube-kanaalless is more, loafers, vanharen, lakloafers, instappers, fashionblogger, love at first bite, cupcakes4ever, cupcakes arnhem, maybelline fit me matte & poreless foundation, nars radiant creamy concealer, joëlle romita, hntm, hoeveel foundation aanbrengen, concealer, foundation, foundation deppen, poederloeder, roze blouse, mom jeans, video opnemen, maybelline youtube-kanaalless is more, loafers, vanharen, lakloafers, instappers, fashionblogger, love at first bite, cupcakes4ever, cupcakes arnhem, maybelline fit me matte & poreless foundation, nars radiant creamy concealer, joëlle romita, hntm, hoeveel foundation aanbrengen, concealer, foundation, foundation deppen, poederloeder, roze blouse, mom jeans, video opnemen, maybelline youtube-kanaal

Gisteren had ik opnames voor een video over de Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation. Misschien heb je het gezien op Instagram of Snapchat (fashionisaparty).

Minder make-up

Op de set leerde ik van visagist Joëlle (bekend van HNTM, maar dat kijk ik niet) om minder make-up op mijn huid te gebruiken. Dat ging zo. Ik vertelde hoe blij ik ben met de NARS Radiant Creamy Concealer, maar dat hij zo snel op gaat. Ik had die concealer bij me, dus liet Joëlle ‘m bij me uitproberen. Ze stipte mijn onzuiverheden maar héél lichtjes aan. En dus zei ik: ‘Zo, dat is bescheiden. Ik smeer er altijd een hele streep op’. ‘Vind je het gek dat hij zo snel opgaat?’, zei ze.

Maybelline Fit Me Matte & Poreless foundation

Tijdens de opnames was er eenzelfde soort situatie. ‘Niet zoveel foundation aanbrengen’, kreeg ik als commentaar. Dus ik alle foundation driftig in de huid wegblenden. ‘Niet zo hard kloppen, zo maak je je huid alleen maar rood’. Aha, zo werkt dat dus… ik breng veel aan, dep het vervolgens hard in de huid, die wordt daardoor rood en daarom breng ik nóg maar meer aan. Niet bepaald zuinig en ook niet erg effectief. Je verstopt je huid alleen maar met make-up en zorgt ervoor dat foundation en concealer extra gaan glijden, ophopen en glimmen. Door Joëlla had ik na de opnames minder make-up op, die mooier zat en beter bleef zitten. Voortaan minder product gebruiken en zachter deppen dus. Of zou het toch  gewoon die Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation zijn?

Poederloeder

Ik houd van visagisten en ik word altijd jaloers op ze als ik een shoot doe of op een set ben. Lijkt me best leuk namelijk, om de hele dag met een poederkwast te zwaaien. En Joëlle noemt zichzelf ‘poederloeder’ op Instagram. Hilarisch toch?

Ik draag:

COS roze blouse (hier kun je een look alike vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte lakloafers met grove zool (kun je hier kopen in donkerrood)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties