logo
23 October 2016

Sylvie for vanHaren

Gepost in mijn outfits

sylvie for vanharen, sylvie overknees, sylvie x vanharen, sylvie overknee boots, sylvie overknee laarzen, gestreepte jurk, zara, & other stories, h&m trend, fashionblogger, arnhem, blond, herfst, overknee boots, overknee trend, shoe tagSylvie for vanHarensylvie for vanharen, sylvie overknees, sylvie x vanharen, sylvie overknee boots, sylvie overknee laarzen, gestreepte jurk, zara, & other stories, h&m trend, fashionblogger, arnhem, blond, herfst, overknee boots, overknee trend, shoe tagsylvie for vanharen, sylvie overknees, sylvie x vanharen, sylvie overknee boots, sylvie overknee laarzen, gestreepte jurk, zara, & other stories, h&m trend, fashionblogger, arnhem, blond, herfst, overknee boots, overknee trend, shoe tagsylvie for vanharen, sylvie overknees, sylvie x vanharen, sylvie overknee boots, sylvie overknee laarzen, gestreepte jurk, zara, & other stories, h&m trend, fashionblogger, arnhem, blond, herfst, overknee boots, overknee trend, shoe tagsylvie for vanharen, sylvie overknees, sylvie x vanharen, sylvie overknee boots, sylvie overknee laarzen, gestreepte jurk, zara, & other stories, h&m trend, fashionblogger, arnhem, blond, herfst, overknee boots, overknee trend, shoe tagsylvie for vanharen, sylvie overknees, sylvie x vanharen, sylvie overknee boots, sylvie overknee laarzen, gestreepte jurk, zara, & other stories, h&m trend, fashionblogger, arnhem, blond, herfst, overknee boots, overknee trend, shoe tag

Toen ik deze rode overknee laarzen van Sylvie for vanHaren voor het eerst zag, vond ik ze gelijk gaaf. Maar ik moest óók even slikken. Hoe zou ik ze combineren?

Sylvie for vanHaren laarzen

Toch was deze look er in een handomdraai. En als ik deze foto’s zo bekijk, is het misschien wel mijn favoriete look van het hele jaar tot nu toe. Als klein meisje wilde mijn moeder mij het liefste rood en donkerblauw aantrekken. Dat vond ik toen verschrikkelijk degelijke kleuren (niet dat ik het woord ‘degelijk’ al kende…), maar bij nader inzien had ze er misschien wel kijk op. Hoe dan ook zeg ik: ‘Allemaal aan de rode Sylvie for vanHaren laarzen!’. Want ik draag zelden laarzen waar ik zo’n powerboost van krijg.

Shoe TAG

Over laarzen gesproken… afgelopen vrijdag publiceerde ik de Shoe TAG. Daarin beantwoord ik vijftien vragen over schoenen. Dus ben je benieuwd naar mijn ultieme schoenenmiskoop of naar het duurste paar schoenen dat ik ooit gekocht heb? Dan moet je hier zijn!

Ik draag:

ZARA gestreepte jurk (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories lang vest (hier kun je een look alike vinden)
Sylvie for vanHaren rode overknee laarzen (kun je hier vinden)
H&M Trend zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties