logo
29 October 2016

Late night

Gepost in mijn outfits

late night, 's nachts bloggen, amsterdam, vera camilla, cropped boyfriend jeans, western enkellaarzen, western boots, vanharen, sylvie for vanharen, fashionblogger, fashion is a party, etnisch, monki, h&m, mango, budget outfit, verjaardag, taartlate night, 's nachts bloggen, amsterdam, vera camilla, cropped boyfriend jeans, western enkellaarzen, western boots, vanharen, sylvie for vanharen, fashionblogger, fashion is a party, etnisch, monki, h&m, mango, budget outfit, verjaardag, taartlate night, 's nachts bloggen, amsterdam, vera camilla, cropped boyfriend jeans, western enkellaarzen, western boots, vanharen, sylvie for vanharen, fashionblogger, fashion is a party, etnisch, monki, h&m, mango, budget outfit, verjaardag, taartlate night, 's nachts bloggen, amsterdam, vera camilla, cropped boyfriend jeans, western enkellaarzen, western boots, vanharen, sylvie for vanharen, fashionblogger, fashion is a party, etnisch, monki, h&m, mango, budget outfit, verjaardag, taartlate night, 's nachts bloggen, amsterdam, vera camilla, cropped boyfriend jeans, western enkellaarzen, western boots, vanharen, sylvie for vanharen, fashionblogger, fashion is a party, etnisch, monki, h&m, mango, budget outfit, verjaardag, taartlate night, 's nachts bloggen, amsterdam, vera camilla, cropped boyfriend jeans, western enkellaarzen, western boots, vanharen, sylvie for vanharen, fashionblogger, fashion is a party, etnisch, monki, h&m, mango, budget outfit, verjaardag, taart

Ik schrijf dit vrijdagavond om 00:45. Net terug uit Amsterdam, Bas staat in de keuken druk deze taart te bakken voor morgen (technisch gezien vandaag dus). Want dan vier ik mijn verjaardag.

Late night bloggen

Eigenlijk moet ik naar bed natuurlijk, maar stiekem is late night bloggen echt mijn favoriet. Als het stil is in de rest van de wereld typ ik het lekkerst. Morgenochtend ben ik vast niet blij meer met deze nachtelijke escapades, want ik heb met Sara afgesproken om outfitfoto’s te maken. En ‘s ochtends ben ik lang niet zo’n held als ‘s avonds.

vanHaren

Voor nu laat ik jullie even achter met deze outfitfoto’s, die ik een tijdje geleden met Vera maakte in Amsterdam. De enkellaarsjes zijn van vanHaren, maar online alweer uitverkocht. De Sylvie collection van vanHaren ging afgelopen week ook echt super hard. Dus als je nog een paar wilt hebben: laatste kans!

Ik draag:

H&M jasje (hier kun je een look alike vinden)
MANGO suède riem (hier kun je een look alike vinden)
Monki cropped boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren Western enkellaarzen (hier kun je Western enkellaarzen vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Vera Lucker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties