logo
16 October 2016

Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream Rhythm Red

Gepost in beauty

rode lipstick, Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream Rhythm Red, yves saint laurent, yves saint laurent make-up, fashionblogger, fashion is a party, rode lipstick, lipgloss, liquid lipstick, make-up, beauty, beautyblogger, longlasting lipstick, rode lipstick blijft goed zitten, rode lipstick die lang houdt, lippotlood, rode lippen glanzend, diamantvormige applicator, hydraterende lipstick, l'oreal luxe

De Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream is een nieuwe lipsticklijn van Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream

Het merk noemt de Vinyl Creams een combinatie van lipinkt, lipstick en lipgloss. Wat dit lipproduct zo uniek maakt, is de emulsie van twee formules. De ene formule zorgt voor hydratie en comfort. De andere formule voor pigmentatie, glans en duurzaamheid. Er zijn twaalf verschillende tinten. In deze post zie je de felrode Rhythm Red.

Sceptisch

De Vinyl Creams beloven dus goed gepigmenteerd, glanzend, longlasting én hydraterend te zijn. Op voorhand was ik daar een beetje sceptisch over. Een product met veel glans is meestal niet erg longlasting. En hydratie en een zachte textuur gaan vaak ook niet samen met een duurzaam resultaat. Ik ontdekte hoe goed deze lipstick bleef zitten toen ik na de avondmaaltijd wat aan mijn lippen zat te wrijven. Bas zei: ‘Pas op je lipstick’ en ik dacht: huh, heb ik nog lipstick op dan? Dat had ik niet verwacht. Alleen de glans bleek verdwenen.

rode lipstick, Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream Rhythm Red, yves saint laurent, yves saint laurent make-up, fashionblogger, fashion is a party, rode lipstick, lipgloss, liquid lipstick, make-up, beauty, beautyblogger, longlasting lipstick, rode lipstick blijft goed zitten, rode lipstick die lang houdt, lippotlood, rode lippen glanzend, diamantvormige applicator, hydraterende lipstick, l'oreal luxe

Liquid lipstick en lipgloss

Hydratatie is het enige puntje waarop ik denk dat Yves Saint Laurent haar belofte niet helemaal waarmaakt. Deze Vinyl Cream droogt mijn lippen niet extra uit, maar ik heb ook niet het gevoel dat het product echt verzorgend is. Verder is Rhythm Red de perfecte combinatie tussen een liquid lipstick en een lipgloss. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een product met zoveel glans zo goed bleef zitten. Daar ben ik van onder de indruk. Ook vind ik dat, ondanks de glans, de Vinyl Cream niet erg uitloopt. Mocht je daar toch last van hebben, dan kun je ‘m altijd nog combineren met een lippotlood. Dit zorgt er bovendien voor dat de kleur nóg langer houdt.

rode lipstick, Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream Rhythm Red, yves saint laurent, yves saint laurent make-up, fashionblogger, fashion is a party, rode lipstick, lipgloss, liquid lipstick, make-up, beauty, beautyblogger, longlasting lipstick, rode lipstick blijft goed zitten, rode lipstick die lang houdt, lippotlood, rode lippen glanzend, diamantvormige applicator, hydraterende lipstick, l'oreal luxe

Diamantvormige applicator

Tot slot nog even aandacht voor de diamantvormige applicator die de Vinyl Creams hebben. Deze nieuwe vorm zorgt ervoor dat je beter bij je mondhoeken kunt en je cupidoboog grafisch kunt tekenen. Een wat hoekigere cupidoboog lijkt een beautytrend: ik zie het steeds vaker op bijvoorbeeld Instagram.

rode lipstick, Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream Rhythm Red, yves saint laurent, yves saint laurent make-up, fashionblogger, fashion is a party, rode lipstick, lipgloss, liquid lipstick, make-up, beauty, beautyblogger, longlasting lipstick, rode lipstick blijft goed zitten, rode lipstick die lang houdt, lippotlood, rode lippen glanzend, diamantvormige applicator, hydraterende lipstick, l'oreal luxe

Yves Saint Laurent Vernis À Levres Vinyl Cream Rhythm Red koop je bijvoorbeeld hier (nu tijdelijk met -25% korting!). Is dit product wat voor jou?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties