logo
27 October 2016

My birthday

Gepost in mijn outfits

my birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto'smy birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto'smy birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto'smy birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto'smy birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto'smy birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto'smy birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto'smy birthday, jarig, bullboxer, gesponsorde post, peeptoe pumps, zwarte pumps, taart, 23 jaar, pailletten, paillettentop, outfit, birthday look, bullboxer hakken, urban chef arnhem, 27 oktober, 27 oktober jarig, fashionblogger, taart arnhem, taart laten maken, stiletto's

Ik ben jarig! 

Tiener

En of het nou mijn blonde haar is (vorig jaar was ik nog donker) of ik een goede antirimpelcrème heb gevonden: het afgelopen jaar kelderde mijn leeftijdschattingen gigantisch. Toen ik negentien werd, zei iedereen nog: ‘Word je pas négentien?’. Nu word ik juist vaak voor een tiener aangezien.

Cliché

Om lekker met een cliché te strooien (taarten, ballonnen… cliché’s genoeg hier tenslotte): de tijd gaat steeds sneller. Het is als de dag van gisteren dat ik outfitfoto’s maakte voor mijn zeventiende verjaardag. Met mijn eerste, tweedehands spiegelreflexcamera. Mijn haar was vuurrood en ik had een korte pony. Mijn outfit bestond uit een paar goed ordinaire hakken en een zwart/wit schubbenjurkje. Die zeventiende verjaardag lijkt nog steeds zo dichtbij, maar ondertussen verdwijnt hij steeds sneller de geschiedenis in.

Zwarte peeptoe pumps

Mijn birthday look bestaat dit jaar onder andere uit een top die je kunt herkennen uit deze shoplog en zwarte peeptoe pumps van Bullboxer. Ik werk al vierenhalf jaar regelmatig met Bullboxer samen. Het merk heeft zich in die tijd ontzettend ontwikkeld. Maar één ding is nog steeds hetzelfde: ze spelen super snel in op trends, maar hebben ook klassiekers zoals de pumps die ik in deze post draag.

Be bold, be brave, be you!

Een foto die is geplaatst door BULLBOXER (@bullboxershoes) opVandaag voel ik me a stiletto in a room full of flats. Alleen vandaag hoor, omdat het mijn verjaardag is. Ik moet niet naast mijn zwarte peeptoe pumps gaan lopen ?.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties