logo
15 November 2016

beautyblender blendercleanser solid

Gepost in beauty

beautyblender blendercleanser solid, make-upkwasten wassen, make-upkwasten schoonmaken, make-upkwasten reinigen, beautyblender, beautyblender wassen, beautyblender reinigen, make-upspons, douglas, beautyblogger, beautyblender blendercleanser solid review, beautyblender blendercleanser liquid, real techniques deep cleansing gel, lush parsley porridge zeep, killer colours

In de afgelopen jaren heb ik al tal van manieren en producten geprobeerd om mijn make-upkwasten schoon te maken. Van olijfolie met afwasmiddel tot babyshampoo tot zeepvrije wasgel. Ook deze LUSH zeep en de Real Techniques Deep Cleansing Gel gebruikte ik.

beautyblender blendercleanser solid

Nu is het de beurt aan de beautyblender beautycleanser solid. Ik had al een paar keer gelezen over dit product, waaronder hier. De lovende beoordeling maakte ik dat de blendercleanser solid heel graag wilde proberen.

beautyblender blendercleanser solid, make-upkwasten wassen, make-upkwasten schoonmaken, make-upkwasten reinigen, beautyblender, beautyblender wassen, beautyblender reinigen, make-upspons, douglas, beautyblogger, beautyblender blendercleanser solid review, beautyblender blendercleanser liquid, real techniques deep cleansing gel, lush parsley porridge zeep, killer colours

Met vlag en wimpel

En wow, deze zeep heeft me niet teleurgesteld! Ik sluit me helemaal aan bij de woorden Viola. Van alle manieren en producten die ik tot nu toe heb geprobeerd, wint de beautycleanser solid het met vlag en wimpel. Mijn sponges zijn na een wasbeurt met de solid weer als nieuw. Nog nooit hoefde ik zo weinig moeite te doen om ze schoon te maken. Extra fijn: dit maakt het super laagdrempelig om mijn sponges en kwasten vaak te wassen.

beautyblender blendercleanser solid, make-upkwasten wassen, make-upkwasten schoonmaken, make-upkwasten reinigen, beautyblender, beautyblender wassen, beautyblender reinigen, make-upspons, douglas, beautyblogger, beautyblender blendercleanser solid review, beautyblender blendercleanser liquid, real techniques deep cleansing gel, lush parsley porridge zeep, killer colours

Custom grid

De beautyblender beautycleanser solid is bovendien erg zuinig in gebruik ten opzichte van een liquid en neemt weinig ruimte in beslag. De roze custom grid die je erbij krijgt, vind ik ook erg handig. Je kunt je beautyblender erop laten drogen.

beautyblender blendercleanser solid, make-upkwasten wassen, make-upkwasten schoonmaken, make-upkwasten reinigen, beautyblender, beautyblender wassen, beautyblender reinigen, make-upspons, douglas, beautyblogger, beautyblender blendercleanser solid review, beautyblender blendercleanser liquid, real techniques deep cleansing gel, lush parsley porridge zeep, killer colours

De beautyblender beautycleanser solid koop je bijvoorbeeld hier. Wat gebruik jij om je make-upsponges en -kwasten te wassen?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties