logo
28 November 2016

Suede knee boots

Gepost in mijn outfits

Suede knee boots, & other stories, suede tas, knielaarzen, burgundy laarzen, breukelen, fashion blogger, fashion is a party, handtas bamboe, geruite blazer, cyber monday, black friday, overknee boots, suede laarzen, vintage blazerSuede knee boots, & other stories, suede tas, knielaarzen, burgundy laarzen, breukelen, fashion blogger, fashion is a party, handtas bamboe, geruite blazer, cyber monday, black friday, overknee boots, suede laarzen, vintage blazerSuede knee boots, & other stories, suede tas, knielaarzen, burgundy laarzen, breukelen, fashion blogger, fashion is a party, handtas bamboe, geruite blazer, cyber monday, black friday, overknee boots, suede laarzen, vintage blazerSuede knee boots, & other stories, suede tas, knielaarzen, burgundy laarzen, breukelen, fashion blogger, fashion is a party, handtas bamboe, geruite blazer, cyber monday, black friday, overknee boots, suede laarzen, vintage blazerSuede knee boots, & other stories, suede tas, knielaarzen, burgundy laarzen, breukelen, fashion blogger, fashion is a party, handtas bamboe, geruite blazer, cyber monday, black friday, overknee boots, suede laarzen, vintage blazerSuede knee boots, & other stories, suede tas, knielaarzen, burgundy laarzen, breukelen, fashion blogger, fashion is a party, handtas bamboe, geruite blazer, cyber monday, black friday, overknee boots, suede laarzen, vintage blazerSuede knee boots, & other stories, suede tas, knielaarzen, burgundy laarzen, breukelen, fashion blogger, fashion is a party, handtas bamboe, geruite blazer, cyber monday, black friday, overknee boots, suede laarzen, vintage blazer

Door al die óverknee boots, zou je bijna vergeten dat er ook nog knee boots zijn.

Suede knee boots

Ik ben op dit moment helemaal weg van deze suede knee boots van & Other Stories. Oké oké, ik ben fan van alles van & Other Stories. Maar de roodbruine kleur in combinatie met het suède materiaal van deze laarzen vind ik echt magisch. Ze geven me een op en top herfstgevoel en daarbij elke outfit een upgrade.

Cyber Monday

Mocht het je ontgaan zijn: het is Cyber Monday vandaag! Ook in Nederland worden Black Friday en Cyber Monday steeds populairder. Wij vieren hier nog niet massaal Thanksgiving, maar korting mag natuurlijk te alle tijden de oceaan overwaaien. Doe jij vandaag sint- of kerstinkopen? Vergeet dan niet het inpakpapier. In mijn nieuwste vlog laat ik je het pakpapier van Pieterbaas zien. Een aanrader!

Ik draag:

& Other Stories top (hier kun je een look alike vinden)
ZARA geruite blazer (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories burgundy knielaarzen (kun je hier vinden)
H&M Premium suède tas (hier kun je een look alike vinden)
LOTT. Gioielli oorbellen (hier kun je de Initial collectie vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties