logo
3 November 2016

Celebrate

Gepost in mijn outfits

yellow cardigan, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, sequins top, paillettentop, therubz, grijze pruik, adidas neo, vanharen, jarig, kenzo x h&m, h&m designercollectie, zebrapadyellow cardigan, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, sequins top, paillettentop, therubz, grijze pruik, adidas neo, vanharen, jarig, kenzo x h&m, h&m designercollectie, zebrapadyellow cardigan, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, sequins top, paillettentop, therubz, grijze pruik, adidas neo, vanharen, jarig, kenzo x h&m, h&m designercollectie, zebrapadyellow cardigan, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, sequins top, paillettentop, therubz, grijze pruik, adidas neo, vanharen, jarig, kenzo x h&m, h&m designercollectie, zebrapadyellow cardigan, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, sequins top, paillettentop, therubz, grijze pruik, adidas neo, vanharen, jarig, kenzo x h&m, h&m designercollectie, zebrapad

Deze outfit droeg ik afgelopen weekend, toen ik mijn verjaardag vierde.

Kunsthaar

Pailletten, geel en mijn grijze pruik. In deze look was ik helemaal in mijn element. Het was wel even een dingetje hoor: de voordeur opendoen met kunsthaar op mijn kop. Eigenlijk wil ik zo’n pruik dragen met flair, zelfvertrouwen en schijt. Maar elke keer als ik de deur opendeed, zei ik toch weer: ‘Ja, schrik niet van mijn pruik hoor’. De een vond het niets, de ander vond het wel lachen. Unaniem zijn we het erover eens dat je van dichtbij gewoon echt naar een pruik zit te kijken. Van ver weg ziet al dat haar, al die krul en de grijze tint er beter uit.

KENZO x H&M

En dan nog even wat anders. Morgenochtend is de lancering van KENZO x H&M. Na zes jaar ga ik vannacht niet naar Hoog Catharijne. Dat vind ik best wel jammer. En ik hoop stiekem ook dat de blonde H&M mevrouw, van wie ik altijd de naam vergeet, me morgen zal missen. De H&M designercollectie is toch een traditie. Eentje die het slechtste in vrouwen naar boven haalt en eentje die ik altijd wel vermakelijk vind. Gaat iemand van jullie voor de winkel liggen? Ik ben benieuwd!

Ik draag:

ZARA paillettentop (hier kun je een look alike vinden)
ZARA lang geel vest (hier kun je een look alike vinden)
ZARA jeans (hier kun je een look alike vinden)
adidas NEO sneakers via vanHaren (hier kun je adidas sneakers vinden)
The Rubz schakelarmband (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

 

Foto’s door Sara Naus. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties