logo
30 November 2016

Khaki clutch

Gepost in mijn outfits

khaki clutch, fashionblogger, jozemiek.com, leaf necklace, leaf kettinkje, parka, pailletten, clutch, khaki clutch, arnhem, gesponsorde post, kettinkje met kwastje, jozemiek venus bag, herfst, accessoires, webshop accessoires, donkere lipstick, burgundy lipstickkhaki clutch, fashionblogger, jozemiek.com, leaf necklace, leaf kettinkje, parka, pailletten, clutch, khaki clutch, arnhem, gesponsorde post, kettinkje met kwastje, jozemiek venus bag, herfst, accessoires, webshop accessoires, donkere lipstick, burgundy lipstickkhaki clutch, fashionblogger, jozemiek.com, leaf necklace, leaf kettinkje, parka, pailletten, clutch, khaki clutch, arnhem, gesponsorde post, kettinkje met kwastje, jozemiek venus bag, herfst, accessoires, webshop accessoires, donkere lipstick, burgundy lipstickkhaki clutch, fashionblogger, jozemiek.com, leaf necklace, leaf kettinkje, parka, pailletten, clutch, khaki clutch, arnhem, gesponsorde post, kettinkje met kwastje, jozemiek venus bag, herfst, accessoires, webshop accessoires, donkere lipstick, burgundy lipstickkhaki clutch, fashionblogger, jozemiek.com, leaf necklace, leaf kettinkje, parka, pailletten, clutch, khaki clutch, arnhem, gesponsorde post, kettinkje met kwastje, jozemiek venus bag, herfst, accessoires, webshop accessoires, donkere lipstick, burgundy lipstickkhaki clutch, fashionblogger, jozemiek.com, leaf necklace, leaf kettinkje, parka, pailletten, clutch, khaki clutch, arnhem, gesponsorde post, kettinkje met kwastje, jozemiek venus bag, herfst, accessoires, webshop accessoires, donkere lipstick, burgundy lipstickkhaki clutch, fashionblogger, jozemiek.com, leaf necklace, leaf kettinkje, parka, pailletten, clutch, khaki clutch, arnhem, gesponsorde post, kettinkje met kwastje, jozemiek venus bag, herfst, accessoires, webshop accessoires, donkere lipstick, burgundy lipstick

Met een clutch hebben jullie mij nog niet vaak gezien. Met een khaki clutch al helemaal niet. Maar deze mag gezien worden, toch?!

Khaki clutch

Mijn khaki clutch van Jozemiek konden jullie al zien aan het einde van Vlogging is a party #41. Hij heet eigenlijk Venus Bag en in de vlog zie je dat er ook “gewoon” een hengsel bij zit. Je hoeft ‘m dus niet als clutch te dragen. Maar juist omdat ik zelden met een clutch loop, vond ik het leuk om dat hier wel te doen. Het staat een beetje chic, vind ik. En tegelijkertijd nonchalant, want het is alsof je ‘m op het laatste moment van het aanrecht griste. Shop de khaki clutch én mijn goudkleurige leaf kettinkje bij Jozemiek.com!

Paillettenparka

De paillettenparka heeft toevallig precies dezelfde tint groen als de clutch en maakt de outfit echt casual chic. Want hij is netjes en tegelijkertijd ook weer helemaal niet. Dat contrast, daar houd ik van.

– Dit is een gesponsorde post-

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties