logo
29 November 2016

Pom beanie

Gepost in mijn outfits

muts, beanie, & other stories, fashionblogger, fashion is a party, calvin klein, ugg australia, arnhem, wollen jas, zwarte sweater, beige sjaal, kerstvrouw, rode beanie, herfst, blunder, muts binnen dragen, shorts, topshop x kate moss, suede shorts, zwart shortsPom beaniemuts, beanie, & other stories, fashionblogger, fashion is a party, calvin klein, ugg australia, arnhem, wollen jas, zwarte sweater, beige sjaal, kerstvrouw, rode beanie, herfst, blunder, muts binnen dragen, shorts, topshop x kate moss, suede shorts, zwart shortsmuts, beanie, & other stories, fashionblogger, fashion is a party, calvin klein, ugg australia, arnhem, wollen jas, zwarte sweater, beige sjaal, kerstvrouw, rode beanie, herfst, blunder, muts binnen dragen, shorts, topshop x kate moss, suede shorts, zwart shortsmuts, beanie, & other stories, fashionblogger, fashion is a party, calvin klein, ugg australia, arnhem, wollen jas, zwarte sweater, beige sjaal, kerstvrouw, rode beanie, herfst, blunder, muts binnen dragen, shorts, topshop x kate moss, suede shorts, zwart shorts

Toen ik deze outfit droeg, ging ik ook nog eens kerstpapier kopen. Zo werd ik opeens overal voor kerstvrouwtje aangezien.

Pom beanie

Het was de eerste keer dat ik een beanie droeg dit seizoen. Ik vind een beanie – en zeker een pom beanie – ontzettend leuk, maar voel me toch wel enigszins verplicht om een beanie binnen af te doen. En dan zit je daar met je ontplofte haar…

Afgezaagde blunder

Had je trouwens in mijn vlog gezien dat ik de halve dag met het & Other Stories kaartje aan deze muts had gelopen? Het is een afgezaagde blunder, maar het was mij nog nooit gebeurd. Ach, eens moet de eerste keer zijn.

Ik draag:

& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
TOPSHOP x Kate Moss suède shorts (hier kun je een look alike vinden)
UGG Australia laarzen (hier kun je UGG Australia vinden)
H&M beige sjaal (hier kun je een look alike vinden)
H&M Studio zwarte jas (hier kun je een look alike vinden)
Calvin Klein Cecile Tote via TheBagStore (kun je hier vinden)
& Other Stories pom beanie (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties