logo
21 November 2016

Ton sur ton

Gepost in mijn outfits

vanharen, vanharen laarzen, donkerblauwe laarzen, petrol jas, petrol mantel, all blue, ton sur ton, & other stories, jeansjurk, mohair vest, wollen vest, donkerblauw vest, lang vest, if you're feeling blue try painting yourself a different color, fashionblogger, fashion is a party, grafisch, regenachtig, mindset, styling trickvanharen, vanharen laarzen, donkerblauwe laarzen, petrol jas, petrol mantel, all blue, ton sur ton, & other stories, jeansjurk, mohair vest, wollen vest, donkerblauw vest, lang vest, if you're feeling blue try painting yourself a different color, fashionblogger, fashion is a party, grafisch, regenachtig, mindset, styling trickvanharen, vanharen laarzen, donkerblauwe laarzen, petrol jas, petrol mantel, all blue, ton sur ton, & other stories, jeansjurk, mohair vest, wollen vest, donkerblauw vest, lang vest, if you're feeling blue try painting yourself a different color, fashionblogger, fashion is a party, grafisch, regenachtig, mindset, styling trickvanharen, vanharen laarzen, donkerblauwe laarzen, petrol jas, petrol mantel, all blue, ton sur ton, & other stories, jeansjurk, mohair vest, wollen vest, donkerblauw vest, lang vest, if you're feeling blue try painting yourself a different color, fashionblogger, fashion is a party, grafisch, regenachtig, mindset, styling trickvanharen, vanharen laarzen, donkerblauwe laarzen, petrol jas, petrol mantel, all blue, ton sur ton, & other stories, jeansjurk, mohair vest, wollen vest, donkerblauw vest, lang vest, if you're feeling blue try painting yourself a different color, fashionblogger, fashion is a party, grafisch, regenachtig, mindset, styling trickvanharen, vanharen laarzen, donkerblauwe laarzen, petrol jas, petrol mantel, all blue, ton sur ton, & other stories, jeansjurk, mohair vest, wollen vest, donkerblauw vest, lang vest, if you're feeling blue try painting yourself a different color, fashionblogger, fashion is a party, grafisch, regenachtig, mindset, styling trick

Het is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde styling tricks: ton sur ton. Een outfit in één kleur is super krachtig. Toch?

Ton sur ton

Ik ben helemaal niet zo’n fan van blauw, maar deze outfit ontstond als vanzelf. Donkerblauw in combinatie met zwart vind ik namelijk niet zo mooi. In combinatie met wit dan weer wel, maar ik heb niet veel winterse items in het wit. Een andere kleur is risicovol, want: al snel te druk. Al vind ik dat het bij deze outfit best goed gelukt was. Anyway, ik koos er dit keer dus voor om het bij donkerblauw te houden. Van mijn jurk tot mijn vanHaren laarzen. En vooruit, met een petrolkleurige jas eroverheen.

If you’re feeling blue

Weet je dat ‘if you’re feeling blue, try painting yourself a different color’ mijn favoriete quote is? Omdat ik van kleur houd. En omdat ik geloof ik in de kracht van je mindset en in eigen verantwoordelijkheid nemen. Toen ik deze foto’s maakte was het grijs en regenachtige. En voelde ik me daardoor eerlijk gezegd best blue. Totdat ik heel veel complimenten kreeg op deze foto. Leuk en onverwacht!

Ik draag:

& Other Stories donkerblauwe jurk (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories donkerblauw vest (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories petrol jas (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren donkerblauwe laarzen (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties