logo
7 December 2016

Catrice Victorian Poetry Matt Powder Liner en Satin Matt Lip Colour Berry British

Gepost in beauty

catrice victorian poetry, catrice victorian poetry matt powder liner, catrice victorian poetry satin matt lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogger, catrice victorian poetry review, oogschaduw, lipstick, grijze eyeliner, donkerrode lipstick, kruidvat, roségouden verpakking, beauty, make-up, victoriaans

De Catrice Victorian Poetry vind ik echt zo mooi! Eigenlijk jammer dus, dat ik jullie maar twee producten uit deze collectie laat zien. Bescheidenheid siert de mens, zullen we maar denken ;-).

Catrice Victorian Poetry

Het is de nieuwste limited edition collectie van Catrice: Victorian Poetry. De naam zegt al dat deze collectie geïnspireerd is op het Victoriaanse tijdperk. De producten zijn ouderwets glamorous en de rosé verpakkingen maken het voor mij helemaal af. In de collectie vind je een Beauty Purse, Eyeshadow Palette, Highlighting Pebbles, Matt Powder Liner, twee Satin Matt Lip Colours en vijf Satin Matt Lip Lacquers. Je ziet in deze post de Matt Powder Liner en de Satin Matt Lip Colour in Berry British.

catrice victorian poetry, catrice victorian poetry matt powder liner, catrice victorian poetry satin matt lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogger, catrice victorian poetry review, oogschaduw, lipstick, grijze eyeliner, donkerrode lipstick, kruidvat, roségouden verpakking, beauty, make-up, victoriaans
catrice victorian poetry, catrice victorian poetry matt powder liner, catrice victorian poetry satin matt lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogger, catrice victorian poetry review, oogschaduw, lipstick, grijze eyeliner, donkerrode lipstick, kruidvat, roségouden verpakking, beauty, make-up, victoriaans

Matt Powder Liner

Zeker een vernieuwend product: de Matt Powder Liner. Dit is namelijk een poeder eyeliner. Een eyeliner van oogschaduw, zou je kunnen zeggen. Ik had er een beetje een hard hoofd in dat dit zou werken, maar in de praktijk viel de powder liner me alles mee! De applicator werkt aardig precies en de pigmentatie is goed. Verder staat het grijs net een stukje zachter dan bijvoorbeeld een inktzwarte eyeliner. Het enige nadeel: fall out! Poeder stuift nou eenmaal gemakkelijk alle kanten op. Het is dus slim om de applicator even af te tikken, voordat je het poeder aanbrengt.

catrice victorian poetry, catrice victorian poetry matt powder liner, catrice victorian poetry satin matt lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogger, catrice victorian poetry review, oogschaduw, lipstick, grijze eyeliner, donkerrode lipstick, kruidvat, roségouden verpakking, beauty, make-up, victoriaans
catrice victorian poetry, catrice victorian poetry matt powder liner, catrice victorian poetry satin matt lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogger, catrice victorian poetry review, oogschaduw, lipstick, grijze eyeliner, donkerrode lipstick, kruidvat, roségouden verpakking, beauty, make-up, victoriaans

Satin Matt Lip Colour

Ook een mat product, maar dan voor de lippen: de Satin Matt Lip Colour in Berry British. Een prachtige donkerrode lipstick, met een matte finish. Toch is deze lipstick helemaal niet droog, wat waarschijnlijk komt door het ‘satin’ deel uit de naam. Het nadeel van een minder droge lipstick is dat de houdbaarheid wat minder is.

catrice victorian poetry, catrice victorian poetry matt powder liner, catrice victorian poetry satin matt lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogger, catrice victorian poetry review, oogschaduw, lipstick, grijze eyeliner, donkerrode lipstick, kruidvat, roségouden verpakking, beauty, make-up, victoriaans
catrice victorian poetry, catrice victorian poetry matt powder liner, catrice victorian poetry satin matt lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblogger, catrice victorian poetry review, oogschaduw, lipstick, grijze eyeliner, donkerrode lipstick, kruidvat, roségouden verpakking, beauty, make-up, victoriaans

De Catrice Victorian Poetry collectie is in december en januari verkrijgbaar bij Kruidvat, zolang de voorraad strekt. De Matt Powder Liner kost €3,99 en de Satin Matt Lip Colour €4,99.

Wat vind jij van de producten? Heb je de Catrice Victorian Poetry collectie al in de winkel gespot?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties