logo
30 December 2016

Deelmoe

Gepost in behind the blog

Deelmoe, behind the blog, vloggen, schriftjes, ninke van der leck, inzichten, dankbaar, doos, pakketbezorger, online delen, privacy, weerzin, gedisciplineerd

inzichten bijhouden en opschrijven waar ik dankbaar voor ben. Afgekeken van Ninke. Het leek me een goed idee.

Maar die schriftjes blijven in de doos waarin de pakketbezorger ze bezorgde. Al zeker een week. Ze staan te wachten tot ik ga vloggen over die schriftjes. Vertellen voor de camera over mijn inzichten en dankbaar zijn. Maar ik heb geen zin.

Normaal gesproken vind ik dat geen reden. In zoveel dingen die ik doe heb ik geen zin. Maar die dingen dienen een hoger doel en daarom doe ik ze toch. Ik kan me redelijk goed over mijn weerzin heenzetten. Ben vrij gedisciplineerd. Maar die schriftjes… die blijven maar in die doos.

Na dagen vol Kerst, afspraken, telefoongesprekken en mensen om me heen ben ik een dag alleen thuis. Zonder zin om te vloggen. En ineens snap ik waarom. Ik ben een beetje deelmoe.

Tegen iedereen die het maar horen wil neem ik het op voor online delen. Want ik geloof in de kracht van online delen. Ben vrij wars van privacy. Ik ben groot geworden met social media en heb er heel veel aan te danken. Vind het oprecht leuk ook. Maar nu ben ik even deelmoe.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties