logo
16 December 2016

essence the little x-mas factory

Gepost in beauty

essence the little x-mas factory, essence limited edition, essence kruidvat, fashionblogger, beautyblogger, essence the little x-mas factory review, essence the little x-mas factory eyeshadow palette, essence the little x-mas factory 2in1 core concealer, essence the little x-mas factory shimmering stars, kerst, holiday collectie, feestdagen, budget make-up, kerstkado

Als je van de essence the little x-mas factory collectie niet in kerstsferen komt, weet ik het ook niet meer. De producten stralen op en top Kerst uit.

essence the little x-mas factory

Van liquid gold eyeliner (die ik helaas niet heb) tot een contouring palette met strikjespatroon tot een eyeshadow palette tot een 2in1 core concealer: essence the little x-mas factory is behoorlijk uitgebreid! En natuurlijk super leuk, en budgetvriendelijk, als kerstkado.

2in1 core concealer

De 2in1 concealer trok gelijk mijn aandacht door het ‘2in1 core’-gedeelte. Het midden van de stick is transparant. Wat zou dat voor effect opleveren? essence schrijft er zelf over: “The transparant core evens out irregularities while the nude texture covers up impurities”. Leuk bedacht, maar ik ben geen fan. Het begint er al mee dat deze concealer maar verkrijgbaar is in slechts één tint. Dan vraag je natuurlijk al om “problemen”, want dat betekent dat voor zo’n 90% (wild guess) van de vrouwen de kleur niet geschikt is. Voor mij is deze concealer net te donker, net te geel en net te droog. Jammer.

essence the little x-mas factory, essence limited edition, essence kruidvat, fashionblogger, beautyblogger, essence the little x-mas factory review, essence the little x-mas factory eyeshadow palette, essence the little x-mas factory 2in1 core concealer, essence the little x-mas factory shimmering stars, kerst, holiday collectie, feestdagen, budget make-up, kerstkado

eyeshadow pallete

Van het eyeshadow palette word ik een stuk blijer! Het ‘druippatroon’ vind ik erg mooi, de oogschaduws zijn prima gepigmenteerd en blenden ging ook goed. Zeker een aanrader dus, dit palette!

essence the little x-mas factory, essence limited edition, essence kruidvat, fashionblogger, beautyblogger, essence the little x-mas factory review, essence the little x-mas factory eyeshadow palette, essence the little x-mas factory 2in1 core concealer, essence the little x-mas factory shimmering stars, kerst, holiday collectie, feestdagen, budget make-up, kerstkado

contouring palette

Ik had niet verwacht dat ik dit ooit zou schrijven, maar ik begin een beetje contouring palette-moe te worden. Volgens mij is de contouring markt super verzadigd, maar goed… dat zeggen ze ook van blogs en wat doe ik op dit moment? Juist. Helaas blijkt de bronzer van dit palette eenmaal aangebracht een stuk warmer dan hij in de verpakking lijkt en geeft de highlighter maar heel subtiel glans af. Er zijn genoeg (budget) highlighters die vele malen mooier zijn.

shimmering stars

Sterretjes die glans afgeven? Yes please! Het effect van deze highlighter is meer aanwezig dan het effect van de highlighter uit het contouring palette. Toch ben ik niet onder de indruk van het resultaat. Voor Kerst mag je flink uitpakken met je highlighter, vind ik. En dat doe je met dit product zeker niet.

essence the little x-mas factory, essence limited edition, essence kruidvat, fashionblogger, beautyblogger, essence the little x-mas factory review, essence the little x-mas factory eyeshadow palette, essence the little x-mas factory 2in1 core concealer, essence the little x-mas factory shimmering stars, kerst, holiday collectie, feestdagen, budget make-up, kerstkado
essence the little x-mas factory, essence limited edition, essence kruidvat, fashionblogger, beautyblogger, essence the little x-mas factory review, essence the little x-mas factory eyeshadow palette, essence the little x-mas factory 2in1 core concealer, essence the little x-mas factory shimmering stars, kerst, holiday collectie, feestdagen, budget make-up, kerstkado

Ik ben misschien niet over alles positief, maar al met al toch wel blij met deze producten. De 2in1 core concealer heeft de minst leuke vormgeving en minste inhoud. Het eyeshadow palette is de knaller van deze collectie.

essence the little x-mas factory, essence limited edition, essence kruidvat, fashionblogger, beautyblogger, essence the little x-mas factory review, essence the little x-mas factory eyeshadow palette, essence the little x-mas factory 2in1 core concealer, essence the little x-mas factory shimmering stars, kerst, holiday collectie, feestdagen, budget make-up, kerstkado

De essence the little x-mas factory collectie is limited edition en alleen deze maand nog verkrijgbaar bij Kruidvat, zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties