logo
5 December 2016

Kodak 3-in-1 Universal Lens Set

Gepost in overig

Kodak 3-in-1 Universal Lens Set, smartphone lens, smartphone lens set, fashionblogger, fashion is a party, smartphonehoesjes.nl, google pixel, selfie stick, wide angle lens, macro lens, fish eye lens, gadget, iphone 6s plus

Ze zijn er al tijden en ik nam me ook al tijden voor om ze eens te proberen: lensjes voor mijn smartphone. Het kwam er nooit van, tót ik deze maand de Kodak 3-in-1 Universal Lens Set kreeg. Leuk speelgoed!

Kodak 3-in-1 Universal Lens Set

De set bestaat uit drie lenzen, lenskapjes, een opbergzakje en een “poetsdoekje”. Je krijgt overigens eigenlijk maar twee lenzen: één lens is 2-in-1. De drie zijn een wide angle, fish eye en macro lens. Je klikt ze gemakkelijk over de camera van je smartphone heen. Ik moest wel mijn telefoonhoesje van mijn telefoon halen, maar dat is geen ramp.

Kodak 3-in-1 Universal Lens Set
Wide angle lens


Kodak 3-in-1 Universal Lens Set
Fish eye lens


Kodak 3-in-1 Universal Lens Set
Macro lens

Erg handig

De fish eye is echt… fish eye. Dat effect hebben we al veel gezien en is wel erg vervormd ten opzichte van de werkelijkheid. Ik ben er niet zo’n fan van. De andere twee vind ik dan weer erg handig. De wide angle is bijvoorbeeld fijn als je een groep wilt fotograferen met een selfie stick. En met de macro lens maak je bijna professionele close ups. Ik ga deze lensjes niet dagelijks gebruiken, maar wil wel zorgen dat ik ze in de buurt van mijn handtas houd. Zodat ik ze bij de hand heb als ze goed van pas komen.

Kodak 3-in-1 Universal Lens Set, smartphone lens, smartphone lens set, fashionblogger, fashion is a party, smartphonehoesjes.nl, google pixel, selfie stick, wide angle lens, macro lens, fish eye lens, gadget, iphone 6s plus

Heb jij lenzen voor je smartphone? Wat vind je ervan?


– Deze post is tot stand gekomen samen met Smartphonehoesjes.nl. Daar vind je onder andere hoesjes voor de Google Pixel

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties