logo
26 December 2016

Casual Christmas

Gepost in mijn outfits

casual christmas, patchwork coat, patchwork jas, grijze jeans, nike court borough, nike sneakers, vanharen, kerst, eerste kerstdag, vlog, borrel, outfitpost, chic le fric, choker, zwarte choker, skinny jeans, sonsbeek arnhem, & other storiescasual christmas, patchwork coat, patchwork jas, grijze jeans, nike court borough, nike sneakers, vanharen, kerst, eerste kerstdag, vlog, borrel, outfitpost, chic le fric, choker, zwarte choker, skinny jeans, sonsbeek arnhem, & other storiescasual christmas, patchwork coat, patchwork jas, grijze jeans, nike court borough, nike sneakers, vanharen, kerst, eerste kerstdag, vlog, borrel, outfitpost, chic le fric, choker, zwarte choker, skinny jeans, sonsbeek arnhem, & other storiescasual christmas, patchwork coat, patchwork jas, grijze jeans, nike court borough, nike sneakers, vanharen, kerst, eerste kerstdag, vlog, borrel, outfitpost, chic le fric, choker, zwarte choker, skinny jeans, sonsbeek arnhem, & other storiescasual christmas, patchwork coat, patchwork jas, grijze jeans, nike court borough, nike sneakers, vanharen, kerst, eerste kerstdag, vlog, borrel, outfitpost, chic le fric, choker, zwarte choker, skinny jeans, sonsbeek arnhem, & other storiescasual christmas, patchwork coat, patchwork jas, grijze jeans, nike court borough, nike sneakers, vanharen, kerst, eerste kerstdag, vlog, borrel, outfitpost, chic le fric, choker, zwarte choker, skinny jeans, sonsbeek arnhem, & other stories

Merry Cristmas everybody! Ik hoop dat jullie tot nu toe genieten van een mooie Kerst.

Eerste Kerstavond

Als ik dit typ is het Eerste Kerstavond (noem je dat zo, eigenlijk?) en kom ik net terug van mijn familie. Het nieuwe album van Alicia Keys staat op en ik draai een van de laatste outfitposts van dit jaar in elkaar. Voor straks staat er nog een “borrel” op de planning met vrienden en ook Tweede Kerstdag is aardig volgepland. Ik wil deze dag heel graag beginnen met het editten en klaarzetten van mijn vlog voor dinsdag. Hopelijk lukt het. Na een jaar vloggen valt het me nog steeds tegen hoeveel tijd het kost om een vlog te bewerken. Daardoor heb ik het helaas ook niet gehaald om 52 vlogs te maken dit jaar: ik verwacht dat nummer 48 de laatste van 2016 is. Vinden jullie het (nog steeds) leuk om mijn vlogs te bekijken?

Nike Court Borough

Deze outfit is een allegaartje van van alles. Wat mij betreft zijn de patchwork jas en mijn nieuwe Nike Court Borough sneakers van vanHaren het hoogtepunt. De kleuren van de sneakers zie je niet zo vaak en vind ik daarom een toffe combinatie. Maar de schoenen zijn er ook in zwart, mocht dat meer je ding zijn.

Ik draag:

Chic le Fric patchwork coat (hier kun je een look alike vinden)
Weekday beige trui (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories jeans (hier kun je een look alike vinden)
Nike Court Borough sneakers via vanHaren (kun je hier vinden)
ZARA zwarte choker (hier kun je een look alike vinden)

 

Shop mijn look:

 

Foto’s door Sara Naus.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties