logo
13 December 2016

philosophy holiday collectie

Gepost in beauty

philosophy, philosophy holiday collectie, philosophy gifts, philosophy renewed hope in a jar, philosophy amazing grace, philosophy purity made simple cleanser, beautyblog, philosophy review, fashionblogger, fashion is a party, kerstboom, feestdagen, holiday collectie, eau de toilette, skin care

Ik ben super dol op holiday collecties! Meestal gaat het daarbij om make-up, maar dit keer ben ik gevallen voor de skin care en eau de toilette ornaments uit de philosophy holiday collectie.

philosophy gifts

December draait in beautyland om kadootjes. philosophy blijft niet achter en heeft van haar bestsellers verschillende “ornaments” gemaakt om kado te doen. Het leuke is: je kunt ze in de kerstboom hangen! Op deze foto’s zie je drie bekende philosophy producten in een kleine (kerst)verpakking: renewed hope in a jar, amazing grace en purity made simple.

philosophy renewed hope in a jar

Anderhalf jaar geleden schreef ik al een blogpost over philosophy renewed hope in a jar. Ik ben fan van dit product en raad ‘m zeker aan als je, net als ik, last hebt van een droge huid. Helaas kan ik met deze renewed hope in a jar (15 milliliter) niet zo lang vooruit, maar het gaat om het (kado-)idee.

philosophy, philosophy holiday collectie, philosophy gifts, philosophy renewed hope in a jar, philosophy amazing grace, philosophy purity made simple cleanser, beautyblog, philosophy review, fashionblogger, fashion is a party, kerstboom, feestdagen, holiday collectie, eau de toilette, skin care

philosophy amazing grace

De amazing grace eau de toilette had ik nog niet eerder. De klassieke, roze flacon vind ik heel mooi en het formaat is perfect voor in je handtas. Ook niet onbelangrijk: de bloemige geur van amazing grace is heerlijk.

philosophy purity made simple

Mijn huid is op dit moment in erg slechte conditie. Ik cleanse me daarom een ongeluk. Of het écht helpt weet ik niet, maar purity made simple geeft me altijd het gevoel effectief te zijn. Deze cleanser verwijdert make-up en ander vuil en ik hoor er niets anders dan lof over. Ik probeerde purity made simple eerder al, toen de cleanser onderdeel was van deze trial kit.

philosophy, philosophy holiday collectie, philosophy gifts, philosophy renewed hope in a jar, philosophy amazing grace, philosophy purity made simple cleanser, beautyblog, philosophy review, fashionblogger, fashion is a party, kerstboom, feestdagen, holiday collectie, eau de toilette, skin care

Naast deze schattige ornaments heeft philosophy meerdere prachtige giftsets op dit moment. Bijvoorbeeld philosophy’s most wonderful things. In Nederland is philosophy exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties