logo
17 December 2016

Vlogging is a party #47 – Schroevendraaiers en powervrouwen ?

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, arnhem, fashionblogger, fashion is a party, sinterklaas, oss, brabant, gedichten, powervrouwen, schroevendraaiers, vanharen, vanharen budget challenge, budget shoppen, zijden jurk, bagels & beans, dekbed, lekke band auto, nagelstylist arnhem, opi gel color, babyroze nagels, verjaardag

Jullie hadden mijn sinterklaasweekend nog tegoed, dus voordat het alweer Kerst is: kijk gauw mee naar hoe Sinterklaas eraan toeging bij onze families!

Schroevendraaiers en powervrouwen

Op zaterdag vierden wij Sinterklaas bij Bas’ opa en oma in het Brabantse Oss. De zondagmiddag waren we bij mijn oom en tante en moesten we allemaal aan een gedicht geloven. Twee kadootjes verklap ik alvast: Bas kreeg schroevendraaiers en ik het boek Powervrouwen. Maar we werden met nog veel meer verwend, dus niet stiekem doorspoelen ?.

Babyroze nagels

Verder zie je in deze vlog dat ik babyroze nagels kreeg en dat ik weer een nieuwe outfit shopte voor de vanHaren budget challenge van deze maand. Ik ging lekker lunchen met Ineke bij Bagels & Beans en ik kreeg helaas een lekke band met de auto.

Heb je de vlog van vorige week al gezien? Daarin ontmoette ik Sinterklaas én Zwarte Piet en danste ik op Shakira bij Zumba. Je bekijkt ‘m hier. Fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties