logo
11 December 2016

Vlogging is a party #46 – Ik voel me een schilder

Gepost in video

vlogging-is-a-party 46, vlog, vlogger, vlogging is a party, bas, suz, schurk, cavia, pannekoekenhuis schaarsbergen, thais eten, rung arnhem, sinterklaas, zumba, healthclub heijenoord, fashionblogger, catrice victorian poetry, tuinbroek, schilder, leesbril

Kijk je mee met mijn nieuwe vlog? Ik ging Thais eten, mijn haar werd alwéér ontkleurd en ik probeerde een leesbril…

Sinterklaas

Ook zie je dat ik Sinterklaas ontmoette in Schaarsbergen en dat ik hard op zoek was naar iemand die mijn blog voor me kon fixen. Verder droeg ik voor het eerst sinds lange tijd een tuinbroek en bleek ik inmiddels een mooie winst gemaakt te hebben met mijn beleggingen!

Vorige vlog

Heb je de vorige vlog al gezien? Daarin zie je dat ik bij een super leuk foodevent was van Dudok en dat ik een fijn pakketje kreeg van Clinique.

Doe je een duimpje omhoog als je de vlog leuk vond? Bedankt voor het kijken en fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties