logo
9 December 2016

Dungarees

Gepost in mijn outfits

tuinbroek, dungarees, coltrui, nike air max, arnhem, otto, levi's, levi's tuinbroek, jeugdtrauma, hoog water, fashionblogger,, fashion is a party, catrice victorian poetry, blond, donkerrode lipstick
tuinbroek, dungarees, coltrui, nike air max, arnhem, otto, levi's, levi's tuinbroek, jeugdtrauma, hoog water, fashionblogger,, fashion is a party, catrice victorian poetry, blond, donkerrode lipstick
tuinbroek, dungarees, coltrui, nike air max, arnhem, otto, levi's, levi's tuinbroek, jeugdtrauma, hoog water, fashionblogger,, fashion is a party, catrice victorian poetry, blond, donkerrode lipsticktuinbroek, dungarees, coltrui, nike air max, arnhem, otto, levi's, levi's tuinbroek, jeugdtrauma, hoog water, fashionblogger,, fashion is a party, catrice victorian poetry, blond, donkerrode lipstick

De oplettende kijker had dit lookje al gezien op Instagram. Vergeet me niet daar te volgen. Vind ik leuk!

Tuinbroek

Dungarees, oftewel de tuinbroek: ik heb er een klein jeugdtrauma aan. Als kleine Suz had ik er namelijk een die mijn vader me fantastisch vond staan, maar die ik zelf afschuwelijk vond. Veel te boers, veel te weinig meisje-meisje. Sindsdien heb ik héél lang geen tuinbroek aangeraakt. Maar nu ben ik ouder en (eigen)wijzer. En als er één kledingstuk een eigenwijze uitstraling heeft, dan is het de tuinbroek wel. Daarom gaf ik ‘m een tweede kans in de vorm van dit exemplaar van Levi’s, verkrijgbaar bij OTTO. Wat vind je ervan?

Pijpen met hoog water

Ik combineerde de broek met mijn good old Nike Air Max en een warme coltrui. En verder met een paar statement oorbellen en een Catrice Victorian Poetry make-upje. Nog even terugkomend op de broek: aan de pijpen met hoog water moest ik wel even wennen. Het lijkt me beter dat ik ze de volgende keer oprol, zoals op de modelfoto’s in de webshop.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties