logo
23 December 2016

Velvet dress

Gepost in mijn outfits

christmas,christmas, loavies, party collection, velvet dress, little black dress, van der valk veenendaal, fashionblogger, fashion is a party, tassels, zwart/wit, kerstsfeer, kerstoutfit, fotograferen, professionele fotograafchristmas, loavies, party collection, velvet dress, little black dress, van der valk veenendaal, fashionblogger, fashion is a party, tassels, zwart/wit, kerstsfeer, kerstoutfit, fotograferen, professionele fotograaf

Even wat anders dan anders. Binnenfoto’s in zwart/wit.

Improvisatietactiek

Afgelopen weekend ging ik shooten bij Van der Valk Veenendaal. Als het om fotograferen gaat, houd ik van improviseren en inspelen op het moment. Ik kan eerlijk gezegd ook niet anders: ik ben geen professionele fotograaf die een plaatje in haar hoofd perfect weet te regisseren. Gelukkig pakt mijn improvisatietactiek best vaak goed uit. Dit keer niet. Ik ging in ieder geval met een onvoldaan gevoel naar huis. Want ik had niet aan mijn eigen verwachtingen voldaan en niet de foto’s – in kerstsfeer- gemaakt waarop ik gehoopt had. Heb je weleens.

Velvet dress

Het doel was om minimaal één outfitpost in kerstsfeer te maken. Met deze te gekke velvet dress van Loavies. Je ziet het: er is weinig Kerst aan deze foto’s. Toch ben ik er – na een zwart/wit filtertje- blij mee. Nee, ik heb zeker niet het plaatje weten te regisseren dat ik in mijn hoofd had. Maar clichéfoto’s bij een kerstboom kunnen ook de komende honderd jaar nog.

U zijt gewaarschuwd

En ohja: nog even over die velvet dress. U zijt gewaarschuwd. Neem één maat groter, zoals Loavies netjes voorschrijft. Bestel je ‘m vandaag voor 23:00 uur? Dan heb je ‘m voor Kerst nog in huis.

 

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties