logo
12 January 2017

Vlogging is a party #50 – Overal ligt poep

Gepost in video

knab, beleggen, gemaksbeleggen, mac caitlyn jenner, oud en nieuw, oranjerie warnsborn, tijmen, de surprise, rendement, cavia ziek, dierenarts, speaker, fashionblogger, beautyblogger, poep onder je schoenen, overal ligt poep, poeppaniek, bloemen, tia bij cavia, cavia kop scheef, beleggen voorbeeldportefeuille, vloggen

In deze vlog zie je onder andere poeppaniek, hoe het 2017 werd en dat ik vreesde voor het leven van Schurk.

Drie maanden beleggen

Verder check ik hoeveel drie maanden beleggen me heeft opgeleverd. Afgelopen oktober startte ik met gemaksbeleggen bij Knab. Inmiddels heb ik een mooi rendement gemaakt. Het fijne aan beleggen is dat je er zo weinig voor hoeft te doen. Het is net als met je inschrijven bij een woningcorporatie: je doet het een keer om er jaren later veel plezier van te hebben.

De Surprise

Hebben jullie de film De Surprise gezien? In deze vlog zie je dat ik ‘m keek samen met Bas en Tijmen. Blijkbaar heeft de regisseur zeventien jaar geleden een Oscar gekregen voor zijn vorige film: Karakter. Had ik nog nooit van gehoord, eerlijk gezegd.

Mijn vorige vlog kun je hier bekijken. Een duimpje omhoog is fijn!

– Deze post is tot stand gekomen samen met Knab –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties