logo
28 January 2017

Vlogging is a party #52 – Jojo in Paradiso

Gepost in overig

vlog, vlogging is a party, jojo in paradiso, marriëlle, amsterdam, graaf otto arnhem, negin mirsalehi, make-up tijdens het sporten, real techniques bold metals bold diamond sponge, fashionblogger, fashion is a party, postkantoor, fashion is a party shop, l'oreal colorista, l'oreal make-up,, kwasten wassen, leco penselenreiniger, king of india arnhem, indisch restaurant, catrice assortimentsupdate, essence glitter in the air, essie nagellak

Een nieuwe vlog! Je ziet dat ik ging eten bij King of India, producten ontving uit de assortimentsupdate van Catrice en dat ik weer een hoop foto’s maakte.

Jojo in Paradiso

Verder ging ik naar het concert van Jojo in Paradiso met Marriëlle. Ik ben niet zo’n concertganger. Vaak vind ik het achteraf tegenvallen of toch mijn geld niet waard. Omdat ik niet naar de goede concerten ga, zeggen ze dan. Gelukkig vond ik dit concert heel leuk. Mooie setting, leuke liedjes en relaxte sfeer.

Zondagochtend situation

Tijdens mijn “zondagochtend situation” pak ik de Colorista haarsprays en wash outs van L’Oreal uit. En over zondagochtend gesproken: ik wil super graag een retro pak uit de Esprit x Opening Ceremony collectie als homewear, maar helaas is die collectie niet op esprit.nl verkrijgbaar.

Heb je mijn vorige vlog al gezien? Die bekijk je hier. Doe je een duimpje omhoog als je de vlog leuk vond? Dankjewel en happy weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties