logo
10 January 2017

MAC Caitlyn Jenner Powder Blush Duo en Authentic Red Lipstick

Gepost in beauty

MAC Caitlyn Jenner, MAC Caitlyn Jenner review, fashion is a party, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, transgender, Caitlyn Jenner, rode lipstick, MAC Authentic Red, MAC Powder Blush Duo, eyeliner, blush, highlighter, limited edition

Ze is, voor zover ik kan beoordelen, een voorbeeld voor transgenders: Caitlyn Jenner. Vorig jaar bracht ze al een lipstick uit bij MAC. Dit jaar doet ze dat nog eens dunnetjes over met een complete MAC Caitlyn Jenner collectie.

MAC Caitlyn Jenner

De verpakkingen van de MAC Caitlyn Jenner verpakking vallen direct op. Ze zijn goudkleurig en chic. De producten zelf zijn minder opvallend. Denk aan klassiekers als rode lipstick, nude lipgloss en oogschaduw in bruintinten. Misschien niet erg spannend, maar wel producten die de vrouw net wat mooier en vrouwelijker kunnen maken.

MAC Caitlyn Jenner, MAC Caitlyn Jenner review, fashion is a party, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, transgender, Caitlyn Jenner, rode lipstick, MAC Authentic Red, MAC Powder Blush Duo, eyeliner, blush, highlighter, limited editionMAC Caitlyn Jenner, MAC Caitlyn Jenner review, fashion is a party, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, transgender, Caitlyn Jenner, rode lipstick, MAC Authentic Red, MAC Powder Blush Duo, eyeliner, blush, highlighter, limited editionMAC Caitlyn Jenner, MAC Caitlyn Jenner review, fashion is a party, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, transgender, Caitlyn Jenner, rode lipstick, MAC Authentic Red, MAC Powder Blush Duo, eyeliner, blush, highlighter, limited edition

Powder blush duo

Het powder blush duo bestaat uit een matte en een glanzende blush. Ik dacht even dat je de glanzende blush als highlighter kunt gebruiken, maar daarvoor geeft deze toch echt te veel kleur af. Overigens is deze duo blush gepigmenteerd, maar niet super gepigmenteerd. Ik vind het een mooie blush voor alledag.

MAC Caitlyn Jenner, MAC Caitlyn Jenner review, fashion is a party, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, transgender, Caitlyn Jenner, rode lipstick, MAC Authentic Red, MAC Powder Blush Duo, eyeliner, blush, highlighter, limited edition

Authentic Red lipstick

In de MAC Caitlyn Jenner collectie vind je drie lipsticks. Ik heb Authentic Red, een donkerrode. De finish van alle lipsticks uit deze collectie is cremesheen. Oftewel: creamy. Dat betekent dat de lipstick een tikje glanzend is en dat de textuur prettig draagt. Longlasting vind ik Authentic Red niet. Ook veeg je ‘m heel gemakkelijk uit. Een aandachtspuntje!

MAC Caitlyn Jenner, MAC Caitlyn Jenner review, fashion is a party, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, transgender, Caitlyn Jenner, rode lipstick, MAC Authentic Red, MAC Powder Blush Duo, eyeliner, blush, highlighter, limited editionMAC Caitlyn Jenner, MAC Caitlyn Jenner review, fashion is a party, fashionblogger, beautyblogger, make-up, beauty, transgender, Caitlyn Jenner, rode lipstick, MAC Authentic Red, MAC Powder Blush Duo, eyeliner, blush, highlighter, limited edition

Het mooiste aan deze producten vind ik de verpakkingen. Verder mis ik toch een beetje het onderscheidend vermogen. Wat vind jij?

De MAC Caitlyn Jenner collectie is limited edition en nu verkrijgbaar bij MAC.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties