logo
18 January 2017

The Body Shop 100% Cruelty Free Vegetarian Brushes

Gepost in beauty

the body shop kwasten, the body shop vegan brushes, the body shop cruelty free, the body shop kwastenlijn, the body shop kwasten review, fashionblogger, beautyblogger, houten handvatten, make-upkwasten, pointed highlighter brush, slanted blusher brush, kwastenset, FSC-gecertificeerd hout, the body shop 100% cruelty free vegetarian brushes

De The Body Shop 100% Cruelty Free Vegetarian Brushes is de nieuwste kwastenlijn van The Body Shop. Je herkent de make-upkwasten aan de houten handvatten.

The Body Shop 100% Cruelty Free Vegetarian Brushes

Er zijn negen kwasten in deze lijn: de Eyeshadow Blending Brush, de Eyeshadow Smudging Brush, de Eyeshadow Crease Brush, de Eyeliner Brush, de Fan Brush, de Pointed Highlighter Brush, de Buffing Brush, de Contouring Brush en de Slanted Blusher Brush. Ik heb ze nu zo’n twee maanden dagelijks in gebruik. Mijn favorieten zijn de Pointed Highlighter Brush en de Slanted Blusher Brush. De highlighterkwast gebruik ik overigens graag voor blush en de blushkwast juist weer voor contouring. De Slanted Blusher Brush geeft namelijk een wat zachtere lijn dan de Contouring Brush, waardoor ik minder hoef te blenden.

the body shop kwasten, the body shop vegan brushes, the body shop cruelty free, the body shop kwastenlijn, the body shop kwasten review, fashionblogger, beautyblogger, houten handvatten, make-upkwasten, pointed highlighter brush, slanted blusher brush, kwastenset, FSC-gecertificeerd hout, the body shop 100% cruelty free vegetarian brushes
the body shop kwasten, the body shop vegan brushes, the body shop cruelty free, the body shop kwastenlijn, the body shop kwasten review, fashionblogger, beautyblogger, houten handvatten, make-upkwasten, pointed highlighter brush, slanted blusher brush, kwastenset, FSC-gecertificeerd hout, the body shop 100% cruelty free vegetarian brushes

Het design van de kwasten

De houten handvatten in combinatie met de donkere kwastharen zijn een onderscheidende combinatie. Toch? Doordat de kwastharen donker zijn, zie je minder goed hoe “vies” je kwast is. Dat is een voor- en nadeel tegelijk. Het design van de kwasten en de natuurlijke materialen vind ik goed passen bij The Body Shop. Het is weer eens wat anders dan rosegold ferules, die we de afgelopen jaren veel zagen.

the body shop kwasten, the body shop vegan brushes, the body shop cruelty free, the body shop kwastenlijn, the body shop kwasten review, fashionblogger, beautyblogger, houten handvatten, make-upkwasten, pointed highlighter brush, slanted blusher brush, kwastenset, FSC-gecertificeerd hout, the body shop 100% cruelty free vegetarian brushes

Je krijgt nu 25% korting

Alle kwasten zijn zacht, voldoende stevig en kwalitatief goed. Je kunt ze wassen met de Fingertip Brush Cleaner van The Body Shop of je gebruikt bijvoorbeeld het Brush Cleansing Palette van Real Techniques. Ben je enthousiast geworden over de kwasten? Dan is dit het moment om ze aan te schaffen, want The Body Shop geeft nu 25% korting op geselecteerde items met kortingscode ‘ALL25’. Ook op deze kwasten krijg je korting!

the body shop kwasten, the body shop vegan brushes, the body shop cruelty free, the body shop kwastenlijn, the body shop kwasten review, fashionblogger, beautyblogger, houten handvatten, make-upkwasten, pointed highlighter brush, slanted blusher brush, kwastenset, FSC-gecertificeerd hout, the body shop 100% cruelty free vegetarian brushes

Heb jij de The Body Shop 100% Cruelty Free Vegetarian Brushes al gezien? Online of in een van de winkels? Wat vind je van ze?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties