logo
15 January 2017

And then there was snow

Gepost in mijn outfits

zwarte puma sneakers, vanharen, creepers, platform, dikke zool, grijze jeans, sonbeek arnhem, fashionblogger, river island, embroidered jacket, statement ketting, hoedje, sacha, weekday, taza necklace, sneeuw, schoenen sneeuw, winter, & other stories, catina arnhem, sara mevrouw miauwzwarte puma sneakers, vanharen, creepers, platform, dikke zool, grijze jeans, sonbeek arnhem, fashionblogger, river island, embroidered jacket, statement ketting, hoedje, sacha, weekday, taza necklace, sneeuw, schoenen sneeuw, winter, & other stories, catina arnhem, sara mevrouw miauwzwarte puma sneakers, vanharen, creepers, platform, dikke zool, grijze jeans, sonbeek arnhem, fashionblogger, river island, embroidered jacket, statement ketting, hoedje, sacha, weekday, taza necklace, sneeuw, schoenen sneeuw, winter, & other stories, catina arnhem, sara mevrouw miauwzwarte puma sneakers, vanharen, creepers, platform, dikke zool, grijze jeans, sonbeek arnhem, fashionblogger, river island, embroidered jacket, statement ketting, hoedje, sacha, weekday, taza necklace, sneeuw, schoenen sneeuw, winter, & other stories, catina arnhem, sara mevrouw miauwzwarte puma sneakers, vanharen, creepers, platform, dikke zool, grijze jeans, sonbeek arnhem, fashionblogger, river island, embroidered jacket, statement ketting, hoedje, sacha, weekday, taza necklace, sneeuw, schoenen sneeuw, winter, & other stories, catina arnhem, sara mevrouw miauwzwarte puma sneakers, vanharen, creepers, platform, dikke zool, grijze jeans, sonbeek arnhem, fashionblogger, river island, embroidered jacket, statement ketting, hoedje, sacha, weekday, taza necklace, sneeuw, schoenen sneeuw, winter, & other stories, catina arnhem, sara mevrouw miauw

Hoe is jullie weekend tot nu toe? Nog op de slee gezeten? Uitgegleden? Ingesneeuwd?

Sneeuw en zon

Ik ben gisteren gaan hardlopen in de sneeuw, maar geloof niet dat dat zo’n succes was: als niet-doorgewinterde loper voel ik nu mijn heup. Het is wel heel lekker om even in de sneeuw én zon te zijn. Dat blijft een goede combinatie. ‘s Middags heb ik outfitfoto’s gemaakt met Sara van Mevrouw Miauw. ‘s Avonds was ik met Bas, Vera en Jeffrey bij Cantina in Arnhem. En nu zit ik achter m’n laptop met een gekookt ei.

Zwarte PUMA sneakers

Vinden jullie het ook lastig om te bepalen wat je aandoet als er sneeuw ligt? Vooral de schoenkeuze vind ik best een uitdaging. Je komt al snel uit bij heel degelijke schoenen. Waar niets mis mee is, maar bij deze outfit had ik wat anders in gedachten: mijn nieuwe, zwarte PUMA sneakers van vanHaren. De dikke zool is niet alleen tof, je krijgt er ook minder snel natte voeten door.

Ik draag:

Weekday top (hier kun je een look alike vinden)
River Island embroidered jacket (kun je hier vinden)
& Other Stories jeans (hier kun je een look alike vinden)
Taza zilverkleurige statement ketting (hier kun je een look alike vinden)
Sacha zwart hoedje (hier kun je een look alike vinden)
PUMA Vikky Platform sneakers via vanHaren (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties