logo
26 February 2017

Annytude Wary Eyelashes

Gepost in beauty

annytude wary lashes, annytude lashes, duo wimperlijm, fashionblogger, fashion is a party, beautyblogger, eyelashes, faux mink lashes, silk lashes, annytude lashes review, kunstwimpers, nepwimpers

Kunstwimpers draag ik niet vaak, maar ik ben er wel fan van. Van Bas kreeg ik voor Valentijnsdag de Annytude Wary Eyelashes. Gisteren droeg ik ze!

Annytude Wary Eyelashes

Annytude is het wimpermerk van Makeupbyan. De eyelashes zijn gemaakt van zijden – faux mink – en kun je ongeveer twintig keer gebruiken als je er voorzichtig mee omgaat. Op de website vind je een instructie voor het aanbrengen van de eyelashes. Dezelfde instructie ontvang je ook op papier bij je bestelling.

annytude wary lashes, annytude lashes, duo wimperlijm, fashionblogger, fashion is a party, beautyblogger, eyelashes, faux mink lashes, silk lashes, annytude lashes review, kunstwimpers, nepwimpers
annytude wary lashes, annytude lashes, duo wimperlijm, fashionblogger, fashion is a party, beautyblogger, eyelashes, faux mink lashes, silk lashes, annytude lashes review, kunstwimpers, nepwimpers

DUO wimperlijm

Gelukkig viel het aanbrengen me mee. Omdat ik het niet vaak doe, is het altijd even wennen en zoeken, maar ik merk dat een goede wimperlijm al het halve werk is. Die van DUO is het meest bekend en had ik nog liggen. DUO wimperlijm is ook verkrijgbaar in de Annytude webshop.

annytude wary lashes, annytude lashes, duo wimperlijm, fashionblogger, fashion is a party, beautyblogger, eyelashes, faux mink lashes, silk lashes, annytude lashes review, kunstwimpers, nepwimpersannytude wary lashes, annytude lashes, duo wimperlijm, fashionblogger, fashion is a party, beautyblogger, eyelashes, faux mink lashes, silk lashes, annytude lashes review, kunstwimpers, nepwimpers

Ik vind de Wary lashes super mooi, maar ik denk dat ik elke andere Annytude eyelashes net zo mooi had gevonden. Ze geven me echt een vampy gevoel, dus ik wil ze zeker vaker dragen.

Wat vind jij van de eyelashes? Draag jij weleens kunstwimpers?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties