logo
18 February 2017

Catrice Pulse of Purism

Gepost in beauty

Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look

In februari en maart is de Catrice Pulse of Purism limited edition collectie verkrijgbaar. Een collectie die ‘subtiliteit combineert met discrete luxe’.

Catrice Pulse of Purism

Ik heb vijf producten uit de Catrice Pulse of Purism collectie: de twee oogschaduwpaletten, de wenkbrauwstick, de 2-tone lipstick en de nail stripes. Er zijn ook nog highlighterparels, een blush, drie nagellakken en een topcoat.

Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look

Nail Stripes

Een paar weken geleden ben ik met de Nail Stripes aan de gang geweest. Dat kon je zien in deze vlog of op Instagram. Ik vond het resultaat tof! Wel is het belangrijk dat je de nail stripes aflakt met een topcoat. Doe je dat niet, dan zijn de stickertjes binnen een paar uur verdwenen. Je kunt de nail stripes zowel op gelakte nagels als op de natuurlijke nagel aanbrengen.

Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look

Brow Promade Stick

De wenkbrauwstick heet officieel ‘Brow Promade Stick’. Het is een fixing tool voor je wenkbrauwen: je kunt ‘m gebruiken om je wenkbrauwen te contouren, vullen of modelleren. En nu komt de grap. Ik vond de stick namelijk nogal lijken op een contourstick voor je gezicht en heb ‘m daarom op die manier gebruikt. Pas tijdens het schrijven van deze post ontdekte ik (weer) dat de stick voor je wenkbrauwen bedoeld is. Ik vind de stick erg dik voor wenkbrauwen, voor het contouren van je gezicht vind ik ‘m handiger. De tint van de stick is namelijk erg koel en hele koele contoursticks zijn bij de drogist nog steeds vrij zeldzaam.

Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look

2-Tone Lipstick

Is deze lipstick geen plaatje? Ik vind het 2-tone patroon er erg mooi uitzien. Helaas is het resultaat van deze lipstick niet zo bijzonder: subtiel roze, glanzende lippen. Door de romige textuur blijft de lipstick ook niet heel goed zitten.

Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look
Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look

Pure Metal Palettes

De twee Pure Metal Palets uit de collectie zijn een aanrader. De verpakking is compact, de kleuren combineren mooi met elkaar, de textuur is zacht en goed te blenden en de pigmentatie is ook prima. Deze gebakken oogschaduws hebben wat mij betreft een super prijs-/kwaliteitverhouding. Voor de look die je op deze foto’s ziet, gebruikte ik palette 02: ‘By All Means MetalEYES’.

Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look
Catrice Pulse of Purism, Catrice Pulse of Purism review, fashionblogger, beautyblogger, Catrice limited edition, Catrice limited edition februari 2017, gouden make-up, 2-tone lipstick, brow promade stick, gebakken oogschaduw, wenkbrauwstick, nail stickers, nail stripes, contourstick, glanzende lipstick, make-up look

Heb je al een of meerdere Catrice Pulse of Purism producten geshopt? Wat vind jij het mooiste product uit deze collectie?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties