logo
24 February 2017

Vlogging is a party #55 – Waar gaat dit heen?

Gepost in video

vera's verjaardag, plakfolie, fashionblogger, fashion is a party, catrice pulse of purism, catrice contourstick, verjaardag, oosterbeek, adidas parfum, starskin, valentijnsdag, onzekerheid, linda. cover, robin hood arnhem, onzeker, waar gaat dit heen, vlogging is a party, vlog, vloggen

Deze vlog is er iets later dan ik had gehoopt. Ik had ‘m namelijk al een keer bijna helemaal bewerkt, maar niet goed opgeslagen…

Onzekerheid

Je ziet onder andere dat ik Vera’s verjaardag vierde in Amsterdam, een look maakte met de Catrice Pulse of Purism collectie en uiteten ging ter ere van Valentijnsdag. Verder deel ik mijn onzekerheid met jullie over mijn vlogs. Aan de ene kant ben ik niet zo tevreden met hoe het nu gaat en vind ik het lastig om gemotiveerd te blijven. Aan de andere kant wil ik de tijd die ik er tot nu toe in gestopt heb niet “weggooien” en zie ik het nog steeds als een leuke toevoeging naast wat ik verder online deel.

Vorige vlog

Heb je de vorige vlog al gezien? Daarin zie je dat ik het boek De Lean Website las en hoe mijn valentijnsshoot er achter de schermen aan toeging. Doe je een duimpje omhoog bij beide video’s? Super dankjewel!

Happy friday!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties