logo
20 February 2017

Nooit meer naar de stomerij

Gepost in overig

tefal access steam, tefal stoomapparaat, stomerij, huidhoudbeurs, fashionblogger, strijken, snel strijken, kleding stomen, kaarten huishoudbeurs, gratis kaarten huishoudbeurs, tefal stand huishouders, huishoudbeurs review

Gisteren was ik bij de Tefal stand op de Huishoudbeurs. Daar kreeg ik een demonstratie van de Tefal Access Steam en de Tefal Pro Express Care: een stoomapparaat en een strijkijzer.

Tefal Access Steam

Ik wist niet zo goed wat ik van beide apparaten kon verwachten, want ik ben bepaald geen strijkexpert. Eens in het half jaar strijk ik een hele stapel en daar ben ik dan ook gelijk een halve dag mee bezig. Er is gisteren een wereld voor me opengegaan. Vooral de Tefal Access Steam is echt een uitkomst. Dit is een stoomapparaat waarmee je binnen een paar minuten een kledingstuk stoomt. Dus bijvoorbeeld gauw nog even voor je naar je werk of school gaat. Kreukels weg, bacteriën weg, nare luchtjes weg… En je hoeft niet meer naar de stomerij! Een review van beide apparaten volgt nog.

Win twee kaarten voor de Huishoudbeurs

Tefal heeft mij twee kaarten gegeven voor de Huishoudbeurs, die ik mag weggeven aan één van jullie. Dan kun je het zelf zien! Wil je kans maken op de kaarten? Laat dan een reactie achter onder deze post met een geldig e-mailadres. Doe dit uiterlijk woensdag 22 februari. Dan kun je aanstaande vrijdag, zaterdag of zondag nog naar de RAI.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties