logo
13 February 2017

Vlogging is a party #54 – Mijn sterke en zwakke kanten

Gepost in video

valentijnsshoot, valentijnsdag, valentijn, love ballon, love balloon, kasteel doorwerth, fashionblogger, vlog, vlogging is a party, nepwimpers, de lean website, de lean website methode, mijn sterke en zwakke kanten, ringlight, vlogcamera, statief, the original make-up eraser, boekhouder, sonsbeek, arnhem, bed verschonen, vanharen, vanharen hoofdkantoor, hardlopen

Afgelopen week las ik het boek De Lean Website van Seph Fontane Pennock.

VIA Survey

…daarin staat niet alleen de Lean Website Methode, maar staan ook een aantal oefeningen. Bijvoorbeeld de VIA Survey. Je achterhaalt er je sterke en je zwakke kanten mee. Het idee is dat je meer uit jezelf haalt door gebruik te maken van je sterke kanten. Ik was nieuwsgierig en vulde de vragenlijst in. Benieuwd wat eruit kwam? Dat vertel ik in mijn nieuwste vlog. Bekijk ‘m hieronder!

Shooten in valentijnsstijl

Verder zie je in deze vlog onder andere dat ik een ringlight kocht voor mijn vlogcamera, die – spoiler!- helaas niet bleek te passen. En dat ik ging shooten in valentijnsstijl, inclusief ‘love’ ballon. Ga jij morgen iets leuks doen, tijdens Valentijnsdag?

Bedankt voor het kijken! En doe je een duimpje omhoog? ?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties