logo
3 March 2017

Mijn drie favoriete sneakers

Gepost in fashion

mijn drie favoriete sneakers, adidas stan smith, otto, puma by rihanna creepers, woden sneakers, nike air max, adidas stan smith kopen, vloggen, tennisschoen, klassieke sneaker, nette sneaker, zilveren sneaker, platform sneaker, fashionblogger, fashion is a party, utrecht, sneakers trend

Er zijn in mijn leven een hoop sneakers gekomen en gegaan, maar ik heb inmiddels een paar langdurig favoriete sneakers verzameld.

adidas Stan Smith

Het aantal adidas Stan Smith’s varianten dat ik in de afgelopen jaren online voorbij heb zien komen, is niet meer te tellen. Ik heb zelf ook meerdere paren adidas Stan Smith’s gehad. Toch ben en blijf ik het meest trouw aan de enige echte eerste originele oorspronkelijke whatever. De witte met de groene details dus. Het moment dat ze – na jaren van de markt te zijn geweest – opnieuw werden gelanceerd, vergeet ik nooit. Dat was ruim drie jaar geleden. De afgelopen jaren waren Stan Smith’s overal, maar rond hun comeback was het knap lastig om ze op de kop te tikken. Ik vond ze uiteindelijk in Utrecht, wat ik vastlegde in deze ruim drie jaar oude vlog.

mijn drie favoriete sneakers, adidas stan smith, otto, puma by rihanna creepers, woden sneakers, nike air max, adidas stan smith kopen, vloggen, tennisschoen, klassieke sneaker, nette sneaker, zilveren sneaker, platform sneaker, fashionblogger, fashion is a party, utrecht, sneakers trend

PUMA by Rihanna creepers

Op sommige sneakers raak ik snel uitgekeken. De PUMA by Rihanna creepers hadden bij die categorie kunnen horen: platform sneakers zijn een trend die komt en gaat. Toch ben ik mijn PUMA creepers voorlopig nog niet zat. Zowel de kleurencombinatie als de dikke zool vind ik erg tof. PUMA is wat mij betreft echt (weer) lekker bezig de laatste jaren!

mijn drie favoriete sneakers, adidas stan smith, otto, puma by rihanna creepers, woden sneakers, nike air max, adidas stan smith kopen, vloggen, tennisschoen, klassieke sneaker, nette sneaker, zilveren sneaker, platform sneaker, fashionblogger, fashion is a party, utrecht, sneakers trend

WODEN

Mijn WODEN sneakers heb ik het minst lang van deze drie, maar verdienen toch een plekje in het rijtje. In een outfitpost heb ik ze pas een keer gedragen, maar daarbuiten draag ik ze ongeveer wekelijks: voor mijn doen aardig frequent. Nike Air Max lopen lekker, maar WODEN doet zeker niet onder. Wat ik ook fijn vind aan deze sneakers, is dat ze er voor een sneaker best netjes uitzien. Bovendien valt de zilveren kleur goed in de smaak. Als ik deze sneakers draag, krijg ik vrijwel altijd complimenten en vragen naar het merk.

mijn drie favoriete sneakers, adidas stan smith, otto, puma by rihanna creepers, woden sneakers, nike air max, adidas stan smith kopen, vloggen, tennisschoen, klassieke sneaker, nette sneaker, zilveren sneaker, platform sneaker, fashionblogger, fashion is a party, utrecht, sneakers trend

Wat zijn jouw favoriete sneakers? En wat vind je van deze drie?


– Deze post is tot stand gekomen samen met OTTO –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties