logo
12 March 2017

Foldoverpumps

Gepost in mijn outfits

foldoverpumps, tuinbroek, fashionblogger, retro handtas, levi's tuinbroek, offshoulder trui, vanharen, vintagewinkel, h&m trend, tweedehands ketting, goudkleurige ketting, mid-heel pump, gucci mid-heel pump, kittenheel, blokhak, weekend
foldoverpumps, tuinbroek, fashionblogger, retro handtas, levi's tuinbroek, offshoulder trui, vanharen, vintagewinkel, h&m trend, tweedehands ketting, goudkleurige ketting, mid-heel pump, gucci mid-heel pump, kittenheel, blokhak, weekend
foldoverpumps, tuinbroek, fashionblogger, retro handtas, levi's tuinbroek, offshoulder trui, vanharen, vintagewinkel, h&m trend, tweedehands ketting, goudkleurige ketting, mid-heel pump, gucci mid-heel pump, kittenheel, blokhak, weekend
foldoverpumps, tuinbroek, fashionblogger, retro handtas, levi's tuinbroek, offshoulder trui, vanharen, vintagewinkel, h&m trend, tweedehands ketting, goudkleurige ketting, mid-heel pump, gucci mid-heel pump, kittenheel, blokhak, weekend
foldoverpumps, tuinbroek, fashionblogger, retro handtas, levi's tuinbroek, offshoulder trui, vanharen, vintagewinkel, h&m trend, tweedehands ketting, goudkleurige ketting, mid-heel pump, gucci mid-heel pump, kittenheel, blokhak, weekendfoldoverpumps, tuinbroek, fashionblogger, retro handtas, levi's tuinbroek, offshoulder trui, vanharen, vintagewinkel, h&m trend, tweedehands ketting, goudkleurige ketting, mid-heel pump, gucci mid-heel pump, kittenheel, blokhak, weekend
foldoverpumps, tuinbroek, fashionblogger, retro handtas, levi's tuinbroek, offshoulder trui, vanharen, vintagewinkel, h&m trend, tweedehands ketting, goudkleurige ketting, mid-heel pump, gucci mid-heel pump, kittenheel, blokhak, weekend

Foldoverpumps zijn een van mijn favoriete schoenentrends van dit moment. Natuurlijk vooral bekend van Gucci, maar ik heb de budgetvariant van vanHaren.

Foldoverpumps

Ik noem ze dan wel foldoverpumps, Gucci houdt het bij ‘mid-heel pump’. Een middenhoog hakje hebben ze zeker. Toch grappig dat er tien jaar geleden geen andere hak leek te bestaan dan de stiletto. Nu is een hele dunne, hoge hak niet het toonbeeld meer. We hebben massaal de kittenheel en blokhak omarmd.

De personificatie van een vintagewinkel

De combinatie tussen een omaschoen en een tuinbroek vind ik wel spannend. Tel daar de retro broek en schoenen, het oudgroene kleurtje, de tweedehands ketting en het damestasje bij op en deze outfit lijkt de personificatie van een vintagewinkel. Een plek waar ik al een eeuwigheid niet meer ben geweest, nu ik erover nadenk.

Klein budget

Wat doen jullie dit zonnige weekend? Ik heb gisteren hardgelopen (viel dat even tegen na een week of vier…) en foto’s gemaakt voor de vanHaren budgetchallenge van deze maand. Blijft elke keer weer wonderbaarlijk hoe leuk je eruit kunt zien met een klein budget. Deze complete outfit kost, inclusief jas en schoenen, nog geen €100,-!

Ik draag:

H&M Trend offshoulder sweater (hier kun je een look alike vinden)
Levi’s tuinbroek (kun je hier vinden)
vanHaren suède foldoverpumps (kun je hier vinden)
vintage goudkleurige ketting (hier kun je een look alike vinden)
ZARA retro handtas (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Sophie Holtman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties