logo
14 March 2017

Vlogging is a party #57 – KLM rokje

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, supermensch, de duif amsterdam, eelco de boer, amsterdam, autopech, sumo amsterdam, june interiors, june arnhem, modekwartier arnhem, slaatje bla arnhem, stan & co arnhem, crowdfundexpert, virtual assitant, fotopropshop.nl, fashionblogger, vlogger, essence lente-/zomercollectie, moroccanoil, nagelstylist, vera camilla, klm rokje, shep gordon

Yes: ik heb een nieuwe vlog voor je! Deze is gemonteerd door Imara. Ze heeft er veel tijd in zitten, dus ik hoop dat jullie het resultaat tof vinden. Laat je het ons weten?

Bas’ verjaardag

In deze vlog zie je dat ik op zoek ging naar een verjaardagskadootje voor Bas en dat we zijn verjaardag vierden. Helaas ging dat niet helemaal van een leien dakje: het regende als een gek en midden in Amsterdam kregen we autopech. Shit happens! Gelukkig waren er ook een hoop leuke dingen. Zo ontving ik weer een aantal gave pakketjes. Waaronder nieuwe make-upproducten uit de essence lente-/zomercollectie.

Supermensch

Volgen jullie Eelco de Boer? Ik ging met mijn vader naar zijn Supermensch event in De Duif in Amsterdam en mocht na afloop het gelijknamige boek meenemen. Heb jij dat boek al gelezen toevallig? Zet dan even in een reactie wat je ervan vond!

Vlogging is a party #56 nog niet gezien? Hieronder kun je ‘m alsnog (of nog een keer!) bekijken.

Bedankt voor het kijken en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je de vlog leuk vond!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties