logo
7 March 2017

Nike Air Max 1 Sneakerboots

Gepost in mijn outfits

nike air max 1 sneakerboots, nike air max, nike air max 90, thesneaker.nl, fashionblogger, fashion is a party, jas zonder mouwen, arnhem, sara naus, blond haar, laagjes dragen
nike air max 1 sneakerboots, nike air max, nike air max 90, thesneaker.nl, fashionblogger, fashion is a party, jas zonder mouwen, arnhem, sara naus, blond haar, laagjes dragen
nike air max 1 sneakerboots, nike air max, nike air max 90, thesneaker.nl, fashionblogger, fashion is a party, jas zonder mouwen, arnhem, sara naus, blond haar, laagjes dragen
nike air max 1 sneakerboots, nike air max, nike air max 90, thesneaker.nl, fashionblogger, fashion is a party, jas zonder mouwen, arnhem, sara naus, blond haar, laagjes dragen
nike air max 1 sneakerboots, nike air max, nike air max 90, thesneaker.nl, fashionblogger, fashion is a party, jas zonder mouwen, arnhem, sara naus, blond haar, laagjes dragennike air max 1 sneakerboots, nike air max, nike air max 90, thesneaker.nl, fashionblogger, fashion is a party, jas zonder mouwen, arnhem, sara naus, blond haar, laagjes dragen

Eind vorig jaar schreef ik dat ik me weer wat meer uitgesproken wilde kleden. There you go.

Nike Air Max 1 Sneakerboots

Deze Nike Air Max 1 sneakerboots moest ik eerlijk gezegd een beetje afstoffen. Ik heb ze sinds twee jaar en had ze dit seizoen nog niet gedragen. Ze hebben het model van de Nike Air Max 1, maar zijn extra hoog. Ben jij nog een beetje into Nike Air Max? De hype heeft zijn piek echt gehad, volgens mij. Ook bij mij persoonlijk. Toch vind ik het nog steeds cool om deze, en andere Nike Air Max, af en toe te dragen. En voeg ik geregeld nieuwe paren toe aan mijn wishlist. Lichtroze Nike Air Max 90‘s bijvoorbeeld.

Pluspunt van blond haar

Het is voor mij een van de pluspunten van blond zijn: ik vind dat ik meer kleding beter kan hebben. Toen ik nog donkerbruin haar had, was dat anders. Als ik dan donkere kleuren droeg, oogde mijn huid erg bleek en straalde ik niet helemaal uit wie ik ben. In een donkere outfit voelde ik me bijvoorbeeld veel te donker. Deze outfit, uit 2015, vind ik daar een goed voorbeeld van. Met blond haar kan ik me meer uitleven met mijn outfits. Voor mijn gevoel althans. Dat heb ik met deze look gedaan door lekker veel laagjes en kleuren te combineren.

Jas zonder mouwen

Ik zou dit moeten weten, vind ik. Toch moet ik de vraag aan jullie stellen. Hoe mogen we een jas zonder mouwen noemen? Hoewel ik jassen zonder mouwen erg leuk vind qua styling (contrasterende mouwen!), zijn ze natuurlijk niet zo praktisch. Zeker niet als ‘koukleum’ je middle name is. Wie zit er te wachten op een warme jas die je maar voor de helft warm houdt? Gelukkig waren de temperaturen van afgelopen weekend prima te doen.

Heb je trouwens op Twitter – ja, ik zit nog op Twitter: don’t blame me – gelezen wat Sara en ik meemaakten tijdens het maken van deze foto’s? Ben nog steeds een beetje in shock, haha!


– Deze post is tot stand gekomen samen met The Sneaker

Foto’s door Sara Naus.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties